Çocuk Deprem bölgesinde çocuklar için bisiklet istasyonları

Deprem bölgesinde çocuklar için bisiklet istasyonları

13.06.2023 - 13:23 | Son Güncellenme:

Depremden etkilenen bölgelere çocukların ortak kullanımı için bisiklet istasyonları kurma hazırlığı başladı.

Deprem bölgesinde çocuklar için bisiklet istasyonları

Taşımacılık şirketi DHL, Türkiye merkez ofisine kurduğu sanal bisiklet istasyonu ile çalışanların harcadığı enerjiyi depremzede çocukların yararına kullanacak ve depremden etkilenen tüm şehirlere sanal bir rota ile ulaşacak. Çocuklara eğlenceli bir ortam sunmak istediklerini kaydeden DHL Global Forwarding Orta Doğu, Afrika ve Türkiye Direktörü Burak Ertuna, “Biz burada çocuklar için bisiklet tamiri, bisiklet sürüş tekniklerini öğretiyoruz. Amacımız çocukların odaklarını biraz depremin gerçeğinden alıp farklı bir yere getirmek. Onlara daha eğlenceli bir ortam sunmak” dedi.

Şirket olarak yıllardır sosyal sorumluluk projelerine çok büyük önem verdiklerini söyleyen Burak Ertuna Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin ardından şirket olarak bölgeye ellerinden gelen yardımı yaptıklarını belirterek yurt dışından ülkeye gönderilen yardımların ulaştırılmasında da görev aldıklarını kaydetti.

Haberin Devamı

Ertuna, projeyi ilk olarak Hatay'da başladıklarını ve önümüzdeki günlerde diğer deprem bölgelerinde de sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Yazarlar