Sürpriz, heyecan ve beklenmedik değişiklikler döngüsü başlıyor

Nisanda hız, hareket ve yeni açılımlar dikkat çekiyor.

Sevgili okurlar, bu yıl 21 Nisan’da 14 yılda bir gerçekleşen Jüpiter-Uranüs döngüsü yenileniyor. Bu iki gezegen yanyana geldiğinde ya da önemli açılar yaptıklarında büyük heyecan, yenilenme ve reform içeren olaylar ve sürprizler dikkat çeker. Koşullar büyük riskler içerir ve çoğu zaman daha iyimser, ilerici tutumlar gündeme gelir. Jüpiter inançları, felsefeleri ve sosyal konuları anlattığı için, Uranüs’ün başkaldıran ve yenileyici tavrı ile birlikte sosyal alana, olaylara bakış açımıza değişiklik yapma isteği ve heyecan hakim olur. Bu döngü aynı zamanda buluşlar, bilimsel ilerlemeler ve sosyal hareketler açısından heyecan verici olabilir. Jupiter-Uranüs döngüsü aynı zamanda riskli girişimler ve hızlanan adımlarla da ilişkilidir. Daha önceki döngülerde örneğin 1997’de Saka burcundaki birleşme dünyada teknoloji hisselerinin hızla değer kazanması, internetin ve mobil telefonların hayatımıza girmesi ile eş zamanlı gerçekleşmişti.

Haberin Devamı

Bu yıl ise birleşmenin Boğa burcunda gerçekleştiğini görüyoruz. Hatta Güneş de o günlerde Boğa burcunda ilerliyor olacak. Boğa burcu sahip olduğumuz değerleri, sahip olma arzusunu, maddi ve ekonomik koşulları, parayı, toprakla ilgili konuları, istikrar ve tatmini anlatan bir burçtur. Kuşkusuz birleşmenin Boğa’da gerçekleşmesi Nisana ayında finansal piyasalar, ekonomik döngüler ve kazançlar açısından çok hareketli, sürprizler ve riskler içeren bir dönemden geçtiğimizi anlatıyor. Böyle bir dönemde yeteneklerimizi kullanma, düşüncelerimizi somut alanlara daha orijinal bir şekilde aktarma yönünde önemli adımlar atabilir, başlangıçlar yapabiliriz. Buna ek olarak eğer doğum günleriniz 10-13 Mayıs, 12-15 Ağustos, 11-14 Kasım ya da 9-12 Şubat tarihleri arasında ise bu birleşmenin getirdiği yüksek heyecanı, yenilik isteğini ve sürprizleri çok daha fazla hissedebilirsiniz. Gündeme gelen iyimserliği ya da heyecanı doğru yönde kullanmaya bakmalısınız.

Jüpiter / Uranüs birleşimi sizi nasıl etkiliyor?

Bu önemli birleşme hayatımıza yeni istekler, dengeler ve fırsatlar getirmekte. Risklerin yükseldiği günlerdeyiz ancak içinde bulunduğumuz koşulları doğru okuyarak daha iyi değerlendirebiliriz. Eğer yükselen burcunuz Koç ise bu dönemde parasal konularda, iş hayatınızda ve kazançlar yönünde yeni fırsatlar ve sürprizler gündeme gelebilir. Yeteneklerinizi seferber etmelisiniz. Boğa ise bu dönemde kişisel gücünüzü, kendinize olan güveninizi çok daha dikkat çekici şekilde ortaya koyabilirsiniz. Sürprizler hayatınıza olumlu bir katkı sağlayacak, yepyeni adımlar atabilirsiniz. İkizler ise bu dönemde olayları çok iyi kontrol edemiyor olsanız da, ani olaylar önemli aydınlanmalara ve olumsuzluklardan kurtulmanıza yardımcı olabilir. Sezgiler de yol gösterebilir. Yengeç ise bu dönemde geleceğe daha umutla bakabileceğiniz yeni hevesler, ümitler gündeme geliyor. Arkadaşlar, sosyal çalışmalar hayata daha fazla katılmanıza yardımcı olacak. Aslan ise bu dönemde işinizde ve kariyerinizde heyecan verici adımlar, ilerleme ve hızlı bir tanınma dikkat çekebilir. Kendinizi göstermek ve terfiler söz konusu. İş hayatınıza güçlü bir dinamizm gelmekte. Başak ise bu dönemde uzaklar, eğitsel imkanlar ve yabancılarla ilgili işlerde sürprizler, yeni açılımlar dikkat çekiyor. Yeni deneyimlere çok daha açık olduğunuz bir dönemdesiniz.

Haberin Devamı

Eğer yükselen burcunuz Terazi ise bu dönemde yatırımlar, eşinizin ya da ortağınızın maddi konuları, miras ya da borçlarla ilgili konularda sürprizler, açılımlar ve heyecan yaratan durumlar gündeme gelebilir. Yatırım fırsatları var ancak riskli konularla da ilgilenebilirsiniz. Akrep ise bu dönemde evlilikte ve iş ortaklıklarında yenilikler, sürprizler ve sizi ilişkilerinizde çok heyecanlandıran durumlarla karşılaşabilirsiniz. Önemli teklifler önünüzü açabilir. Yay ise bu dönemde daha çok iş ortamınızla ilgili

Haberin Devamı

konular daha meşgul bir dönem anlamına gelebilir. Yeni iş olanakları da ortaya çıkabilir. İşte sürprizler heyecan getirebilir. Sağlık ve düzen konularına da dikkat edebilirsiniz. Oğlak ise bu dönemde aşkta, sevdiklerinizle ilgili konularda, yatırımlar alanında daha olumlu ve heyecan verici tecrübeler söz konusu. Çocuklarla ilgili konularda daha iyimser ve sevinçli olabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceksiniz. Saka ise bu dönemde topraktan, aileden gelen fırsatlar, gayrimenkuller ve yatırımlar size yeni kazançlar, sürprizler getirebilir. Evde, ailevi konularda yenilenme söz konusu. Atalardan gelen imkanlar da dikkat çekebilir. Balık ise bu dönemde eğitim hayatınızda, düşünce dünyanızda zenginleşme, ilerleme söz konusu. Kendinizi daha yaratıcı şekilde anlatabilir ve aynı zamanda kazançlı görüşmeler içinde olabilirsiniz.