Akrep burcunda dolunay var

Yoğun duygusal tepkilerin ortaya çıkacağı günlerdeyiz.

Sevgili okurlar, 24 Nisan Çarşamba günü Akrep burcunda dolunay gerçekleşiyor. Su elementindeki dolunaylar duygusal açıdan daha yoğun ve yorucu olma eğilimindedir. Böyle zamanlarda endişelerimiz, korkularımız daha güçlü bir şekilde gündeme gelir. Bu dolunay aynı zamanda Saka burcundaki Plüton ile kare açı yaparken, yıkıcı ve şiddetli olabilecek deneyimlere, kimi zaman korkutucu ya da yenileyici olabilecek koşullara dikkat çekmekte. Akrep burcu arınma, dinamizm, yenilenme ve güçlendirici deneyimlerden geçmekle ilişkilidir. Bu dönemde duygusal alanda geçmişe takılıp kalmamak ve hareketsizlikten uzaklaşmak gereği var. Birikmiş duygular, ihtiyaçlar şiddetli şekilde patlayabilir. Kimi zaman gizli kalan şeylerin de ortaya çıktığını görebiliriz.

Haberin Devamı

Dolunay haritasında Saka burcunun yükseldiğini görüyoruz. Dolayısı ile bu dönemde yenilik aramak, değişikliklere gitmek doğru bir yaklaşım olacak. Gruplar, sosyal konular ve ilginçlikler dikkatimizi daha çok çekecek. Bu dönemde maddi konularda güven ve istikrar ihtiyacımız özellikle takıntılı olduğumuz konular bizi oldukça yorabilir. Parasal konularda daha dengeli kalmaya ihtiyacımız olacak.

Ayrıca bu dönemde Jüpiter ve Uranüs de Boğa burcunda yan yana gelirken, istikrar, huzur ve güven istediğimiz konularda koşulların pek kolay olmadığını, finansal alanda riskli, kazanç ve kayıpların hızla değişebileceği günlerden geçtiğimizi söyleyebiliriz. Kısaca söylemek gerekir ise 24 Nisan’daki dolunay kendimizi güvende hissetmek istediğimiz konularda bizi uyarıcı ve zorlayıcı olabilir. Duygusal açıdan fırtınalı koşullar ve değişiklikler var.

Dolunay sizin için neler söylüyor?

Yükselen burcunuza göre dolunayın haritanızda düştüğü evin konularına daha fazla odaklanabilirsiniz. Dolunay önemli sonuçlar ve muhasebeler de getirmekte. Yükselen burcunuz Koç ise bugünlerde finansal konularda sonuçlar, borçlar, alacaklar, miras ya da ortaklı işlerde değerlendirmeler gündeme geliyor. Korku ve endişeleri aşabilirsiniz. Gelecek yönünde, gruplar ve sosyal alanda yeniden düşünme gereği var. Eğer Boğa ise gerek ilişkileriniz ve evlilik hayatınız gerekse işiniz açısından önemli değişiklikler gündeme gelmekte. Birikmiş olan enerjiler boşalabilir. Mesleki konular ve sorumluluklar sizi oldukça öne çıkarmakta. Eğer İkizler ise bu dönemde sağlık, düzen ve hizmet konularında önemli sonuçlar ve değerlendirmeler var. İş ortamınız ve düzeniniz ile ilgili meşguliyetler vurgulanabilir. Yabancılarla ilgili işler, eğitim ve uzaklarla ilgili uğraşlar da gündeminizi meşgul edebilir. Eğer Yengeç ise bu dolunayda sevdikleriniz, aşk hayatınız ve hayattan aldığınız keyif ve zevkler konusunda daha sorgulayıcı olabilirsiniz. Para durumunuzu ve yatırımlarla ilgil işlere daha özenli yaklaşmak gerekebilir. Finansal işlere ve duygusal açıdan sizi endişelendiren konulara daha çok odaklanabilirsiniz. Eğer Aslan ise evde, ailede, yerleşimle ilgili konularda hassasiyetler, değişiklikler gündeme geliyor olabilir. İş ve ev arasındaki dengeyi yeniden kurmaya çalışmalısınız. Bu dönemde ilişkilere özen göstermek ve bazı karşıtlık içeren durumların da farkında olmak gereği var. Eğer Başak ise bu dönemde yakın çevrenizde, görüşmeler ve evraklarla ilgili işlerle daha yoğun ilgilenmek durumunda olabilirsiniz. Kardeşler, ziyaretler ve görüşmeler hassasiyet kazanabilir. Sizi işte ve hizmetle, sağlıkla ilgili konularda meşgul edebilecek durumlar olabilir.

Haberin Devamı

Yükselen burcunuz Terazi ise bu dönemde para durumunuz, birikimleriniz ve yatırımlarla ilgili değişiklikleri gözden geçirmek gerekebilir. Ortaklı kazançlar ve yatırımlarla ilgili değişiklikler olabilir. Sevdiklerinizle, çocuklarla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Eğer Akrep ise bu dönemde kendinizle, ailenizle

Haberin Devamı

ve ilişkilerinizle ilgili önemli kararlar, sonuçlar ortaya çıkabilir. İlişkilerinizde önemli bir karar verebilirsiniz. Bu dönemde evinizi ve ailenizi ilgilendiren koşullar da dikkat çekmekte. Eğer Yay ise bu dönemde sizi gerek psikolojik gerekse bedensel açıdan yoran durumlara dikkat etmek ve olayları kendi akışı içinde değerlendirmek gerekiyor. Gizli kalan ya da kontrolünüzde olmayan durumlar öne çıkabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle, iletişim ve görüşmelerle daha fazla ilgilenebilirsiniz. Eğer Oğlak ise bu dönemde gelecek yönünde önemli kararlar ve değerlendirmeler var. Gruplar ve arkadaşlıklar içinde bir muhasebe söz konusu olabilir. Aynı zamanda para durumunuz ve birikimlerinizle ilgili önemli istekler ve sonuçlar da gündeme gelebilir. Eğer Saka ise bu dönemde işinizde ve kariyerinizde önemli yoğunlaşmalar, sonuçlar ve kritik değerlendirmeler içinde olabilirsiniz. Hedefleriniz yönünde önemli değişikliklere gidebilirsiniz. Yeni adımlar atmaktan kaçınmayacaksınız. Eğer Balık ise bu dönemde uzaklar, yabancılarla ilgili önemli sonuçlar ve değerlendirmeler gündeme gelebilir. Bu konular eğitim, inançlarınız ya da medya ile ilgili konuları ilgilendirebilir. Tam olarak önünüzü göremediğiniz konularda dikkatli olmalısınız.