Fenerbahçe Fenerbahçe'de Leonardo Bonucci'ye transfer kancası! İtalya kararı

Fenerbahçe'de Leonardo Bonucci'ye transfer kancası! İtalya kararı

22.03.2024 - 19:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Leonardo Bonucci'ye talip çıktığı öne sürüldü. 36 yaşındaki stoperin İtalya ile ilgili kararı dikkat çekti.

Fenerbahçede Leonardo Bonucciye transfer kancası İtalya kararı

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde renklerine bağladığı Leonardo Bonucci ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. 36 yaşındaki stopere gelecek sezon için talip çıktığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Union Berlin'den Fenerbahçe'ye imza attığı dönemde de Leonardo Bonucci'yi kadrosuna katmak isteyen köklü kulübün sezon sonunda hamlede bulunacağı vurgulandı. Takvim'in haberine göre; Serie A ekiplerinden Genoa, Leonardo Bonucci'nin peşine düştü.

Genoa'nın 36 yaşındaki stoperi transfer etmek istediği belirtildi. Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Leonardo Bonucci'nin İtalya'ya dönmeye sıcak baktığı vurgulandı. 36 yaşındaki stoperin en az 1 sezon daha futbol oynamak istediği kaydedildi.

8 MAÇTA FORMA GİYDİ

Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde Union Berlin'den kadrosuna kattığı Leonardo Bonucci, şu ana kadar 8 maçta forma şansı buldu. Süper Lig'de 5, Türkiye Kupası'nda da 3 müsabakada oynayan İtalyan savunmacı, 1 asist yapma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Leonardo Bonucci'nin güncel piyasa değeri 1 milyon 300 bin euro.

Inter altyapısında futbola başlayan Leonardo Bonucci daha sonra Treviso, Pisa, Genoa, Bari, Juventus, Milan ve Union Berlin'de oynadı. 36 yaşındaki stoper için toplam 107 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Leonardo Bonucci, İtalya Milli Takımı'nda 121 karşılaşmada oynadı. 36 yaşındaki stoper bu mücadelelerde 8 kez rakip fileleri havalandırdı.

Yazarlar