Cadde 'Kız ardaşlarım beni sevgililerinden kıskanırdı!'

'Kız ardaşlarım beni sevgililerinden kıskanırdı!'

25.04.2024 - 16:29 | Son Güncellenme:

'Ezel', 'Kuzey Güney', 'Ufak Tefek Cinayetler' ve 'Aşk 101' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Bade İşçil, katıldığı programda yöneltilen 'güzellik' sorusu üzerine çok konuşulacak itiraflarda bulundu.

Kız ardaşlarım beni sevgililerinden kıskanırdı

2013-2016 yılları arasında iş insanı Malkoç Sualp ile evli kalan, bu ilişkiden Azur (10) adında bir oğlu dünyaya gelen Bade İşçil, 'Empati' programına konuk oldu.

Haberin Devamı

Güzellikle ilgili soruya "Varlık sebebim güzel olmak değil, öyle yaşamıyorum" yanıtını veren 40 yaşındaki oyuncu, lise yıllarına dair çarpıcı açıklamalar yaptı.

Kız ardaşlarım beni sevgililerinden kıskanırdı

"KENDİMİ SOYUTLADIM"

Güzelliğe bir yere kadar takıldığım noktalar oldu, kızlarla arkadaşlıklarımda eşlerinden; yani sevgililerinden kıskandıkları zamanlar oldu lise zamanlarında. Anlamsız buluyordum, kendini soyutluyorsun.

Kız ardaşlarım beni sevgililerinden kıskanırdı

"GÖRÜŞMELERİNE ÇAĞIRMAZLARDI"

Ünlü oyuncu, "Kız arkadaşlarından daha çok erkek arkadaşlarla geçinebiliyordum çünkü daha düz mantık. 'Ay o tehlike, şöyle baktı' diye bile yorumluyorlardı. Etraflarında olursam tehlike yaratabilirim gibi görüşmelerine çağırmazlardı, dışlandığımı hissederdim. Güzellik işte burada sorun" şeklinde konuştu.

Kız ardaşlarım beni sevgililerinden kıskanırdı