İspanya La Liga Real Madrid'de Arda Güler orta sahadan vurdu, direğe takıldı! Ancelotti'ye tepki yağdı

Real Madrid'de Arda Güler orta sahadan vurdu, direğe takıldı! Ancelotti'ye tepki yağdı

17.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

La Liga’da Arda Güler’in takımı Real Madrid, deplasmanda Osasuna’yı 4-2 mağlup ederken 85. dakikada oyuna giren Arda Güler'in şutu maça damgasını vurdu.

Real Madridde Arda Güler orta sahadan vurdu, direğe takıldı Ancelottiye tepki yağdı

Eflatun-beyazlıların golleri 4 ve 64’te Vinicius, 18’de Carvajal, 61’de Diaz’dan geldi. Ev sahibinin golleri 7’de Budimir ve 90’da Munoz’dan geldi, lider Real puanını 72’ye çıkardı. Arda maçın 85. dakikasında Vinicius’un yerine oyuna dahil oldu.

Haberin Devamı

ORTA SAHADAN  MUHTEŞEM ŞUT

Kalan sürede sadece bir kaç kez topla buluşabilen genç futbolcu, 90+3’te müthiş bir harekete imza attı. Kalecinin ileri çıktığını gören yıldız isim, orta sahadan aşırtma bir vuruşla kaleciyi geçse de, top üst direkten geri döndü.

Real Madridde Arda Güler orta sahadan vurdu, direğe takıldı Ancelottiye tepki yağdı

'BİZİM İÇİN GOL'

Carlo Ancelotti maçın ardından Türk futbolcuyu övdü. Real Madrid teknik direktörü “Sadece büyük bir yetenek böyle bir oyunu görebilir ve o büyük bir yetenek, gol atmaması önemli değil, bizim için bu bir gol” ifadelerini kullandı.

ANCELOTTI'YE TEPKİ YAĞDI

Real Madrid teknik direktörü Ancelotti, maçın ardından yoğun eleştiriye maruz kaldı.

İspanyol basını, Real taraftarları ve Türk futbolseverler kurt hocaya çıkıştı. 64. dakikada farkı 3’e çıkararak maçı çözen konuk ekipte Arda Güler’e o dakikadan itibaren rahatlıkla forma verilebileceğine işaret edilirken, genç ismi oyuna almak için son beş dakikaya kadar beklenmesine tepki yağdı.

Haberin Devamı

Buna karşın, geçen hafta kısa sürede golünü atan oyuncunun, yine kısa sürede bu kez direği bulan harika bir şut çıkarmasıyla, teknik adama daha fazla süreyi hak ettiğini gösterdiği yorumları yapıldı.

Yazarlar