Dünyadan Futbol Rıdvan Yılmaz aday kadrodan çıkarıldı! Rangers'ta büyük üzüntü

Rıdvan Yılmaz aday kadrodan çıkarıldı! Rangers'ta büyük üzüntü

23.03.2024 - 17:02 | Son Güncellenme:

Macaristan maçında sakatlanan Rıdvan Yılmaz, kulübü Rangers'ta endişeye neden oldu. İskoç ekibinin formda isimleri arasında yer alan genç futbolcunun durumu, Celtic derbisi öncesi üzüntü yarattı. Rıdvan Yılmaz, A Milli Takım aday kadrosundan çıkarıldı.

Rıdvan Yılmaz aday kadrodan çıkarıldı Rangersta büyük üzüntü

Macaristan ile karşılaşan A Milli Takım'da Rıdvan Yılmaz'ın ilk yarıda sakatlanarak oyundan çıkması, futbolcunun kulübünde endişeye neden oldu. Kendini yere bırakan oyuncu maça devam edemezken, yerine 27'nci dakikada Mert Müldür dahil oldu.Macaristan ile karşılaşan A Milli Takım'da Rıdvan Yılmaz'ın ilk yarıda sakatlanarak oyundan çıkması, futbolcunun kulübünde endişeye neden oldu. Kendini yere bırakan oyuncu maça devam edemezken, yerine 27'nci dakikada Mert Müldür dahil oldu.

Haberin Devamı

Rangers cephesinde sakatlık haberi tedirginlik yarattı. Ada basınında yer alan haberlerde 22 yaşındaki futbolcunun artık kulübünde düzenli ilk 11 oyuncusu haline geldiği, son dönemde takımın en formda isimlerinden biri olduğu hatırlatıldı.
Bu yüzden Rıdvan Yılmaz'ın olası bir yokluğunun takıma olumsuz yansıması olacağından dolayı sakatlığın endişeye neden olduğu ifade edildi. Celtic ile oynanacak derbi maçın yaklaştığı, bu kritik karşılaşma öncesinde mavi-beyazlıların oyuncusundan mahrum kalmayı istemediği belirtildi. 

Türkiye'nin salı günü de Avusturya ile karşılaşacağı, Rangers cephesinin futbolcunun milli takımdaki durumunu yakından takip ettiği bildirildi. Rıdvan'ın bu maçta oynayıp oynamayacağı ve bu maçın öncesine kulübüne geri gönderilip gönderilmeyeceğine ilişkin sürecin izlendiği ifade edildi.

Haberin Devamı

RIDVAN YILMAZ ADAY KADRODAN ÇIKARILDI

Macaristan maçında sakatlığı sebebiyle oyundan çıkmak zorunda kalan Rıdvan Yılmaz, A Milli Takım aday kadrosundan çıkarıldı.

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Avusturya ile 26 Mart Salı günü özel maçta karşılaşacak A Millî Takımımızın aday kadrosunda zorunlu bir değişikliğe gidildi. Savunma oyuncumuz Rıdvan Yılmaz, Macaristan ile dün oynanan karşılaşmada sol üst uyluk adalesinde yaşadığı sakatlık nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı.

Yazarlar