İspanya La Liga Arda Güler'den Odegaard'a Real Madrid yanıtı! 'Ben bir savaşçıyım, ayrılmak istemiyorum'

Arda Güler'den Odegaard'a Real Madrid yanıtı! 'Ben bir savaşçıyım, ayrılmak istemiyorum'

12.03.2024 - 18:20 | Son Güncellenme:

Real Madrid'in eski futbolcusu Martin Odegaard, İspanyol devindeki dönemi için açıklamalarda bulunurken Arda Güler'den kendisine yanıt geldi. İşte detaylar...

Arda Gülerden Odegaarda Real Madrid yanıtı Ben bir savaşçıyım, ayrılmak istemiyorum

Fenerbahçe'den Real Madrid'e büyük umutlarla transfer olan ancak yaşadığı üst üste sakatlıklar nedeniyle İspanya macerası istediği gibi başlamayan Arda Güler, geçtiğimiz gün ilk golünü atmayı başardı.

Haberin Devamı

İLK GOLÜNÜ ATTI

Sakatlığını atlatmasının ardından istediği süreleri almakta zorlanan Arda Güler, ilk golünü Santiago Bernabeu'da kaydetti.

Real Madrid'in Celta Vigo'yu konuk ettiği 28. hafta mücadelesine yedek kulübesinde başlayan Arda Güler, oyuna 89. dakikada Vinicius Junior'ın yerine dahil oldu. Yıldız futbolcu, girdikten sadece 5 dakika sonra golünü attı.

Karşılaşmanın ardından gazetecilere konuşan Arda Güler, Real Madrid formasıyla ilk golünü atmasının ardından yaşadığı duyguları şu sözlerle tarif etti: "İlk golümü attığım için çok mutluyum. Çok zor bir sezon geçirdim. Bana destek olan herkese teşekkür ederim. Burada çok mutluyum. Dünyanın en büyük kulübü ve zorlukları da beraberinde getiriyor ama bu zorlukları aşacak kalitem ve karakterim olduğuna inanıyorum. Daha güzel günler hepimizi bekliyor."

Haberin Devamı

Arda Gülerden Odegaarda Real Madrid yanıtı Ben bir savaşçıyım, ayrılmak istemiyorum

ODEGAARD'DAN REAL MADRİD SÖZLERİ!

Arsenal'in yıldız orta sahası Martin Odegaard ise geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Real Madrid günlerine atıfta bulundu. Norveçli futbolcu, "Real Madrid'deyken her zaman önemli maçlarda ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımdan emindim. Ancak futbol her zaman beklediğiniz gibi gitmiyor. Real Madrid'deyken plan kiralık gitmemekti ama futbol ve hayat böyle bir şey" dedi.

ARDA'DAN YANIT

Defensa Central'de yer alan habere göre Arda Güler, Martin Odegaard'ın bu sözlerini duydu ve üzerine alınıp yanıt verdi. 19 yaşındaki yıldız, Odegaard'ın sözlerinin üzerine yakın çevresine şunları söyledi: "Ben bir savaşçıyım, Madrid'den ayrılmak istemiyorum. Oynama şansıma güveniyorum!"

Yazarlar