İspanya La Liga Arda Güler için tarihi fırsat! Ancelotti özel görüştü ve söz verdi

Arda Güler için tarihi fırsat! Ancelotti özel görüştü ve söz verdi

09.03.2024 - 19:14 | Son Güncellenme:

Real Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Güler, Ancelotti ile özel görüşme gerçekleştirdi. İtalyan teknik adam, Arda Güler'e oynayacağı karşılaşmayı söyledi.

Arda Güler için tarihi fırsat Ancelotti özel görüştü ve söz verdi

Arda Güler, Santiago Bernabeu'da taraftarlarının önüne çıkmaya hazırlanıyor. Carlo Ancelotti, milli futbolcu ile özel görüşme gerçekleştirdi ve oynayacağı maçı söyledi. 

Haberin Devamı

ANTRENMANDA ARDA GÜLER ŞOV!

Real Madrid'in antrenmanına Arda Güler damga vurdu. Ceballos'u çalımlayıp harika bir gole imza atan A Millî Takım'ın yıldızı, birçok pozisyonda hünerlerini sergiledi.

Defensa Central'de yer alan habere göre Carlo Ancelotti'nin oğlu yardımcı antrenör Davide Ancelotti, dün akşamki idman sırasında Arda'nın şovu karşısında antrenmanı durdurdu. Söz konusu haberde şu ifadelere yer verildi:

"Dünkü antrenmanda Arda maçta harika bir gol attı. Basit bir driplingle Ceballos'u geçti, ardından Lunin'i driplingle geçerek boş kaleye topu yuvarladı. Davide Ancelotti, bu oyun karşısında hayrete düştü. İdmanı durdurdu ve Arda'yı özel olarak tebrik etti.

Arda Güler için tarihi fırsat Ancelotti özel görüştü ve söz verdi

"ARDA BUNU HEP YAPIYOR"

Bu tür kutlamalar, Valdebebas için sürpriz değil. Arda Güler bunları sık sık yapıyor. Pazar günü Celta Vigo'ya karşı oynanacak maç onu ilk 11'de görmek için iyi bir fırsat olacak. Madrid'in patronu sonunda onu ilk 11'de başlatacak mı, göreceğiz. Bernabeu'da Arda'nın futbolundan keyif almak için büyük bir istek var."

Haberin Devamı

ANCELOTTI ÖZEL GÖRÜŞTÜ: OYNAYACAKSIN!

Defensa Central, Arda Güler ile ilgili flaş gelişmeyi paylaştı. Carlo Ancelotti'nin Arda Güler ile Celta Vigo oynanacak mücadele öncesi görüşme yaptığı ve bu maçta oynayacağını ifade etti.

Haberde şu ifadelere yer verildi:

"Arda Güler'in Real Madrid'deki ilk sezonu zor geçti, zira sezonun ilk bölümünde yaşadığı sakatlıklar takımdaki rolünü olumsuz etkiledi. Ancak son haftalarda fazla süre alamamasına rağmen Carlo Ancelotti'nin Türk yeteneğe güveni tam. Aslında İtalyan teknik adam, Arda Güler'in sezonun son aylarında hala önemli olabileceğinin farkında. Bu Pazar Celta Vigo'ya karşı oynayacakları maç, genç Türk cevherini sahada görmek için harika bir fırsat olabilir. Carlo Ancelotti maçın gidişatına bağlı olarak ona "Oynayacaksın" dedi."

Arda Güler için tarihi fırsat Ancelotti özel görüştü ve söz verdi

"ARDA GÜLER İÇİN TARİHİ FIRSAT"

"Eğer garip bir şey olmazsa Arda'nın bu Pazar oynayacağı açık gibi görünüyor. Ancelotti'nin düşüncesi ikinci yarıda ona dakikalar vermek, yani kendini kanıtlaması için yeterli zamanı tanımak. Şu anda Türk oyuncu ilk 11'de yer almayacak ama maçta önemli bir rol oynayacak. Dolayısıyla Arda Güler, takımda öne çıkmaya başlamak için altın bir fırsatla karşı karşıya olabilir."

Haberin Devamı

"ANCELOTTI ÖDÜLLENDİRMEK İSTİYOR"

"Arda son günlerde harika antrenmanlar yaparak Real Madrid için oynamaya hazır olduğunu gösterdi. Türk oyuncunun fazla dakika alamadığının farkında olan Carlo Ancelotti, onu çalışmaları için 'ödüllendirmek' istiyor. Real Madrid taraftarları geleceğin yıldızını Bernabeu sahasında görmek için sabırsızlanıyor ve bu Pazar günü Celta'ya karşı böyle bir an gelebilir."

Arda Güler için tarihi fırsat Ancelotti özel görüştü ve söz verdi