Antalyaspor Antalyaspor'da Sergen Yalçın'a büyük şok! Yıldız futbolcu FIFA'ya şikayet etti, sözleşmesini feshediyor

Antalyaspor'da Sergen Yalçın'a büyük şok! Yıldız futbolcu FIFA'ya şikayet etti, sözleşmesini feshediyor

24.04.2024 - 18:24 | Son Güncellenme:

Sergen Yalçın yönetimindeki Antalyaspor'a yıldız futbolcusundan şoke eden haber geldi. Alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle FIFA'ya başvuran yıldız isim, sözleşmesini feshetme kararı aldı.

Antalyasporda Sergen Yalçına büyük şok Yıldız futbolcu FIFAya şikayet etti, sözleşmesini feshediyor

Antalyaspor'a Zymer Bytyqi'den şok haber. Hatayspor karşısında takımına 3 puanı getiren isim olan Kosovalı futbolcu, konuyu FIFA'ya taşırken alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle sözleşmesini fesih kararı aldı.

Haberin Devamı

ÖDEME YAPILMADI

Bu sezon ödemeler konusunda sorunlar yaşayan Antalyaspor'da Zymer Bytyqi'nin FIFA'ya başvurmasının ardından Kırmızı-Beyazlılara süre verildi. Verilen süre içerisinde ödeme yapılmazken, 27 yaşındaki futbolcu sözleşmesini tek taraflı fesih etmek için düğmeye bastı.

Antalyasporda Sergen Yalçına büyük şok Yıldız futbolcu FIFAya şikayet etti, sözleşmesini feshediyor

AĞIR FATURA

Antalyaspor ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kosovalı futbolcunun yaklaşık 3 aylık alacağı karşılığında ihtarname çektiği öğrendi. Başarılı futbolcunun açtığı dava sonrası Antalyaspor'a oluşacak faturanın yaklaşık 2.2 milyon Euro olması bekleniyor.

3 PUANI GETİRMİŞTİ

Bu sezon performansıyla beklentilerin uzağında kalan Zymer Bytyqi, son oynanan Hatayspor maçının ise kahramanı oldu. Maça 77'nci dakikasında oyuna giren deneyimli futbolcu, 90+2'nci dakikada kaydettiği golle takımına 3 puanı getiren isim oldu.

Yazarlar