Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

4 Mart haftasının gündemini Mars ve Balık Yeniayı belirleyecek. Hafta genelinde maneviyat ön planda olurken beklenmedik ani gelişmelere de tanıklık edeceğiz.

4 Mart Pazartesi, haftaya Ay Yay burcundayken başlıyoruz. Olaylara daha iyimser ve çözüm odaklı bakma eğilimdeyiz. Günün ikinci yarısında dikkatimizi toparlamak ve detay gerektiren uğraşlar bizi zorlayabilir. Bu yüzden önemli işleri ve kararları 16:30’a kadar tamamlamak, verim almamıza destek olacak.

5 Mart Salı, gün genelinde olaylara ciddiyetle yaklaşma ve mantık odaklı davranma hali baskın olacak. Haftanın en verimli gününü işlerimiz, görüşmelerimiz ve finansal kararlarımız için değerlendirebiliriz. Özellikle 16:30-21:30 arası akış daha güzel.

Haberin Devamı

6 Mart Çarşamba, sabah saatlerinde gruplarla iletişimiz, yaratıcı yönümüzü kullanabilme daha rahat olacak. Öğleden sonra ise resmi işler, eğitimle ilgili konular ve önemli konuşmalar açısından destekli.

7 Mart Perşembe ve 8 Mart Cuma, Ay Kova burcunda ilerleyecek. Yeniay öncesi kapanış fazında olacağımızdan, iki gün boyunca her türlü fazlalıklardan arınmak için uygun zamandayız. Sezgilerimiz ve hayal gücümüz kuvvetli olacak. İlham gerektiren konulara ve manevi çalışmalara yönelebiliriz. Dalgınlığa ve aşırı vericiliğe karşı da dikkatli olalım.

9 Mart Cumartesi, ikili ilişkilere ya da ortak yürüttüğümüz işlerimize odaklıyız. Özellikle bu alanlarda bitirmek, sonlandırmak istediğimiz konulara yoğunlaşabiliriz.

10 Mart Pazar ise Balık burcunda gerçekleşecek yeniay, bireysel anlamda hayatımıza bazı fırsatları getirirken, sosyal hayatta yaşanacak bir takım zorlukları da işaret ediyor.

Balık burcunun merhameti ve ilham ifadesini Neptün kuvvetlendiriyor. Daha iyimser duygularla yeni bir şeyler yapma isteğimiz olacak. Psikolojik çözümlemeleri, farkındalık geliştirmeye yönelik çalışmaları destekleyen bir enerji var. Fakat fedakarlığın dozunu ayarlamaya, kendimizi kandırma tuzağına düşmemeye dikkat edilmeli. Mars-Uranüs etkileşimi de beklenmedik tepkileri, fevri çıkışları, yer hareketlerinde artışı ve sularla ilgili sorunları gündeme getirebilir.

Haberin Devamı

İletişim gezegenimiz Merkür de 10 Mart’ta Koç burcuna geçecek ve Mart sonuna kadar düşüncelerimize hız katacak. Daha rekabetçi ve meydan okuyucu bir iletişimi tercih edeceğiz. Sabırsızlık ve söylenenleri kişisel algılama konularına dikkat etmemiz gereken bir süreç olacak.

4 Mart haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Hafta genelinde sizin dışınızda gelişen olaylarla ilgilenmeniz gerekecek. Finansal konularda temkinli davranmaya, riskli yatırımlardan uzak durmaya dikkat edin. Sezgileriniz kuvvetli olacağından manevi çalışmalarla ilgilenmek, kendi içinize dönmek size iyi gelecek.

YÜKSELEN BOĞA

Sosyal hayatınızın, arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizin sizin için öncelikli olacağı bu hafta yeni gruplara dahil olabilirsiniz. İleri dönük planlarınız konusunda gerçekçilikten uzaklaşmamaya dikkat edin. İş hayatınızda da fevri tepki ya da ani karar vermemek önemli.

YÜKSELEN İKİZLER

Üstlendiğiniz sorumluluklar konusunda daha verici olacağınız bu hafta işinizle ilgili konularda aklınız biraz karışık olabilir. Sürüncemede kalmış işlerinizle ilgili farklı fikirler geliştireceksiniz. Özellikle bu hafta yurt dışı bağlantılı konularda ya da eğitimle ilgili konularda önemli kararlar almamaya gayret edin.

Haberin Devamı

YÜKSELEN YENGEÇ

Hukuki konuların ya da yurt dışıyla alakalı işlerin gündeminizde olacağı bu hafta sosyal çevrenizden destek alacaksınız. Eğitimle, ticaretle ilgili güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızla maddi konular sebebiyle anlaşmazlıklar da yaşanabilir.

YÜKSELEN ASLAN

Bu hafta başkalarından gelen destekler, sizi destekleyen maddi akış gündemde olacak. Yine de kredi çekmek, borç almak için gerçekçi davranmaya dikkat edin. Hayatınızda sorunlu gördüğünüz alanlarda da kurban psikolojisine girmemeye çalışın.

YÜKSELEN BAŞAK

Hafta genelinde ikili ilişkileriniz ve ortak yürüttüğünüz işler ön planda olacak. Yeni tanışmalar ya da mevcut ilişkinizde romantik zamanlar yaşanabilir. Siz yine de karşınızdaki kişiyi idealize etmemeye dikkat edin. Sağlığınızla ilgili de temkinli davranın.

YÜKSELEN TERAZİ

Çalışma ortamınızın, günlük akışınızın gündemde olacağı bu hafta, bu konulardaki sorunlara farklı yaklaşma eğiliminde olacaksınız. Harcamalarda dengeli gitmeyi tercih edin. Ayaklarınızla ilgili de hassasiyetler yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP

Özel hayatınızın, çocuklarınızın gündemi dolduracağı bir hafta. Yeni tanışmalar yaşanabilir, ikili ilişkilerde yeni kararlar alınabilir. Yaratıcı faaliyetlerde de verimli olacaksınız. Ailevi konularda ani değişen dengelere dikkat edilmeli.

YÜKSELEN YAY

Aile büyüklerine karşı daha hassas olacağınız bu hafta evinizle ilgili de bazı değişimler yapmak isteyeceksiniz. Günlük alışkanlıklarınızı farklılaştırabilirsiniz. Gayrimenkul alımı yapacaksanız gerçekçi ve temkinli adım attığınızdan emin olun.

YÜKSELEN OĞLAK

Yakın arkadaşlarınızla, kardeşlerinizle ilgili konuların öne çıkacağı bir hafta. İletişiminizde fedakar tavır baskın. Bu yüzden dengeyi kaybetmemeye dikkat edin. Yazmak, yaratıcı fikirler ortaya koymak size iyi gelebilir.

YÜKSELEN KOVA

Kendinizi değerli hissetmek adına hayallerinize daha fazla yöneleceğiniz bu hafta yatırımlarınız konusunda temkinli olmaya dikkat edilmeli. Ailenizden destek alabilirsiniz. Ev kazalarına karşı da dikkatli olun.

YÜKSELEN BALIK

Sizler için önemli olan bu hafta kendinizle ilgili yeni kararlar alacaksınız. Sağlığınız, ilişkileriniz ya da iş hayatınız konusunda atacağınız yeni adımlarda aceleci davranmamaya özen gösterin. Yakın çevrenizdeki rekabete de dikkat edilmeli. 

Hepimize güzel bir hafta olması dileğimle, sevgiler.