Oynatma Listesi
PEMBENAR TV

Philips Airfryer XXL Smart Sensing

Mutfaktaki en önemli yardımcınız. Maksimum lezzet, minimum yağ. Zahmetsiz kullanım. %90 daha az yağ, %100 lezzet!

Daha akıllı, daha kolay ve daha lezzetli. Smart Sensing teknolojisi sizin yerinize düşünür ve pişirme işini yapar. Mükemmel pişmiş yemekler için pişirme sırasında süreyi ve sıcaklığı otomatik olarak ayarlayan tek Airfryer'dır. Her lokmanın tadını çıkarın!

 

Smart Sensing teknolojisi

Yeni nesil Philips Airfryer sizin yerinize düşünür. İki kolay adımda mükemmel sonuçlar elde edin. Yiyecek türünü seçin ve pişirmek için düğmeye basın. Akıllı Sensör, zahmetsizce mükemmel sonuçlar almak için süreyi ve sıcaklığı otomatik olarak ayarlar.

 

En sevilen yemekler için Akıllı şef programları

Profesyonel şeflerimiz, Akıllı Şef programlarını sizin yerinize düşünecek ve pişirecek şekilde tasarladı. Airfryer XXL'yi kullanarak tek bir dokunuşla taze veya dondurulmuş kızartmalar, bagetler veya bütün bir tavuk, hatta balık pişirin.

 

Çok yönlü: Kızartın. Fırında pişirin. Izgara yapın. Fırında kızartın. Hatta ısıtın.

Airfryer XXL cihazınızda sayısız yemek yapabilirsiniz. Kızartma, fırınlama, ızgara, fırında kızartma gibi yöntemlerle yemek pişirebilir, hatta pişmiş yemekleri ısıtabilirsiniz. Philips Air flow ve denizyıldızı tasarımı sayesinde her lokmanız çok lezzetli. Yiyecekleri her taraftan eşit şekilde pişirerek her seferinde mükemmel yemekler hazırlamanızı sağlar.

Detaylı bilgi için tıklayınız

Sponsorlu İçerik

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER