Her mutfakta olması gereken 2 tuz çeşidi
Her mutfakta olması gereken 2 tuz çeşidi Market raflarında birçok tuz çeşidi yer alsa da, çoğu evin mutfağında sadece iki tür tuz olması yeterli: Yemek pişirirken kullanmak için koşer tuzu ve servis yapmadan hemen önce kullanılan bitirme tuzu. Birini ocağın yanında, birini de masanın üstünde tutmayı ihmal etmeyin. Peki, neden bu tuzları tercih etmeliyiz? Bitirme tuzu nedir ve hangi tuz çeşitlerinden oluşur? İşte tüm bu soruların cevabı haberimizde... -MİLLİYET.COM.TR ÖZEL
26.10.2021 Bilgi
Hangi tuzun ne özelliği var?
Hangi tuzun ne özelliği var? Uzman Diyetisyen Emre Uzun, sağlıklı beslenme de önemli rol oynayan ‘’tuz’’larla ilgili bilinmeyenleri yapılan bilimsel araştırmaların ışığında açıklıyor. Sofra, Himalaya, Kaya ve Deniz Tuz’unun olumlu ve olumsuz etkilerini ve tüketimde nelere nasıl dikkat edilmesi gerektiğinin altını çiziyor.

Benzer Haber Etiketleri