Son dakika Kebap haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kebap gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kebap haber sayfamızda...
Yeşil sahalardan kebapçılığa! Şansal Büyüka yazdı, 'Tavşan Mustafa' efsanesi doğdu
Daha 17 yaşındayken Fenerbahçe tarafından keşfedilen ve ailesinden alınan izinle kulübe girerek efsaneler arasına adını yazdıran nam-ı diğer 'Tavşan Mustafa', 5 sezon giydiği sarı-lacivert formanın ardından kendine bambaşka bir yaşam kurdu. "Şansal Büyüka yazınca her şey değişti" diyen Mustafa Arabacıbaşı unutulmayanları anlattı.
Alman medyası dönerin damga vurduğu ziyareti yazdı: Türkiye vazgeçilmez ve zor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Steinmeier'in ziyareti sırasında nüktedan bir ev sahibi olduğunu kanıtladığını belirten Alman basını, 'Döner kebap baharatlı mı, baharatsız mı?', 'Kebap şişiyle dış politikanın mayın tarlasında' ve 'Bu kez skandalsız' gibi başlıklar attı.
‘Kamuda tasarruf’a Meclis örnek oldu
Hükümet kamuda sıkı tasarruf tedbirlerini hayata geçirmeye çalışırken, bu konuda TBMM’den örnek bir ilk adım geldi.
Çöpteki servet! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar
Ünlü şef Refika Birgül, İstanbul Kuzguncuk’ta çöp konteynerlerine girdi. Birgül, bağ bağ roka, maydanoz, poşette ekmek ve keke kadar sayısız gıda atığını çöpten çıkardı ve Milliyet aracılığıyla israfı önleme çağırsı yaptı.
81 ilden geliyorlar! Sadece cuma günleri pişiriliyor, tam 7 saat sürüyor
Haftada sadece bir kez köz ateşinde 7 saat pişen, 15. yüzyılda Osmanlı mutfağına giren ve Konya’da vatandaşların vazgeçilmezi haline gelen bu lezzet uzun kuyruklar oluşturuyor. 81 ilden gelip tadına bakanların hayran kaldığı bu yemeğin porsiyonu ise 140 lira.
81 ilden geliyorlar! Sadece cuma günleri pişiriliyor, tam 7 saat sürüyor
Haftada sadece bir kez köz ateşinde 7 saat pişen, 15. yüzyılda Osmanlı mutfağına giren ve Konya’da vatandaşların vazgeçilmezi haline gelen bu lezzet uzun kuyruklar oluşturuyor. 81 ilden gelip tadına bakanların hayran kaldığı bu yemeğin porsiyonu ise 140 lira.
Kemal Sunal'ı izlerken gördü, kalkıp İstanbul'a geldi! 'Dikkatimizi ilk çeken kırmızı bardak'
9 ay önce Türkiye'ye üniversite eğitimi için gelen Kazakistanlı Danay Kara, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda akıcı Türkçesiyle dikkat çekiyor. Gelmeden önce Yeşilçam ve Kemal Sunal filmleri izlediğini söyleyen Danay'a iki ülke arasındaki benzerlikleri ve Türkiye'deki yaşamını sorduk.
Lezzeti ile Ramazan ayında da revaçta! Tadını bilen akın ediyor
Erzurum’a özgü önemli lezzetlerden birisi olan ve odun ateşinde pişirilen cağ kebap, Ramazan ayında iftar sofralarının vazgeçilmezi oldu. Cağ kebabın lezzeti dünyada konuşulurken adı ile alakalı da devam eden bir tartışma bulunuyor.
Döner eskiye döner mi? Fiyatı 500 TL’ye dayandı
Almanya’da döner fiyatlarının 3 Euro’dan 8-10 Euro’ya yükselmesi Almanya Başbakanı’na kadar ulaşan şikâyetlere neden olurken, Türkiye’de de bir porsiyon yani 120 gram dönerin fiyatı 500 liraya dayandı. Restoran sahipleri, artışı et fiyatlarına ve maliyetlere bağlıyor.
Lüks iftar asgari ücreti geçti!
Ramazan ayına günler kala İstanbul’un popüler mekânlarında menü fiyatları belli oldu. Lüks restoranlarda iftar açmanın bedeli kişi başı bin ile 4 bin 500 lira arasında değişirken, dört kişilik bir aile asgari ücreti gözden çıkaracak.
Bir Zamanlar Maziye bir bakıver
“Maziye bir bakıver, neler neler bıraktık...” İstanbul’da Levent’ler peş peşedir. I. Levent, 2. Levent (İç Levent), 3. Levent, 4. Levent, Yeni Levent...
Kebap ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.