İspanya La Liga Real Madrid'de Arda Güler kararını verdi! İspanyollar duyurdu

Real Madrid'de Arda Güler kararını verdi! İspanyollar duyurdu

11.03.2024 - 19:08 | Son Güncellenme:

Real Madrid'in yıldızı Arda Güler'in geleceğine dair kararını verdiği iddia edildi. İspanyol devinde ilk gol sevincini yaşayan 19 yaşındaki on numaranın kararını İspanyol basını duyurdu.

Real Madridde Arda Güler kararını verdi İspanyollar duyurdu

Carlo Ancelotti yönetimindeki Real Madrid'in sezon başında renklerine bağladığı Arda Güler, İspanyol devinde süre aldığı dönemde gösterdiği performansla hayran bıraktı. Carlo Ancelotti'nin az şans vermesine rağmen etkileyici performansıyla dikkat çeken Arda Güler, La Liga'da ilk gol sevincini yaşadı.

Haberin Devamı

19 yaşındaki on numaranın gelecek sezon düzenli olarak şans bulması adına bir takıma kiralık olarak gönderilebileceği iddiaları gündemdeydi. İspanyol basınından AS'ın haberine göre; Arda Güler'in geleceğine dair kararını verdiği belirtildi.

Real Madridde Arda Güler kararını verdi İspanyollar duyurdu

Arda Güler'in hakkında çıkan ayrılık iddialarına rağmen Real Madrid'den kiralık ya da bonservisiyle ayrılmayı düşünmediği aktarıldı. Arda Güler'in sabırlı olması gerektiğinin farkına vardığı ve sezonun kendisi için zor geçtiğini bildiği vurgulandı.

Carlo Ancelotti'nin ona az şans vermesini de Arda Güler'in iyi anladığı öğrenildi. 19 yaşındaki on numaranın tek amacının Real Madrid kadrosunda yer almak olduğu belirtildi. Yıldız futbolcunun en iyi futbolcularla rekabet etmek istediği aktarıldı.

Haberin Devamı

Real Madridde Arda Güler kararını verdi İspanyollar duyurdu

1 GOL SEVİNCİ YAŞADI

Arda Güler sezon başında imza attığı Real Madrid'de 6 maçta şans buldu. 19 yaşındaki on numara bu karşılaşmalarda 93 dakika sahada kaldı ve 1 gol atma başarısı gösterdi.

Gençlerbirliği altyapısında yetişen Arda Güler, 2018-2019 sezonu devre arasında Fenerbahçe'nin altyapısına dahil oldu. 19 yaşındaki on numara sezon başında 20 milyon euro karşılığında Real Madrid'e imza attı.

Arda Güler'in sözleşmesinde 10 milyon euroluk bonus maddesi olduğu belirtildi. Yıldız oyuncunun bir sonraki satışından Fenerbahçe'ye yüzde 20 pay ödeneceği aktarıldı.

Arda Güler'in Real Madrid ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2029'da sona erecek. 19 yaşındaki on numaranın güncel piyasa değeri 15 milyon euro. Arda Güler, A Milli Futbol Takımı'nda 4 maça çıktı ve 1 gol attı.