İspanya La Liga Real Madrid'de Arda Güler sorunu yakın! Kiralık verme planı değişmedi

Real Madrid'de Arda Güler sorunu yakın! Kiralık verme planı değişmedi

13.03.2024 - 18:19 | Son Güncellenme:

Arda Güler Real Madrid formasıyla ilk golünü atmasına karşın kulübün kendisiyle ilgili planının değişmediği, futbolcunun içinde bulunduğu ikilemde son sözü kendisinin söyleyeceği ifade edildi.

Real Madridde Arda Güler sorunu yakın Kiralık verme planı değişmedi

Real Madrid, Arda Güler'i gelişimi için kiralık verme planını değiştirmedi. Ancak Arda Real'de devam etmek istiyor, Mbappe ve Endrick gibi oyuncuların gelişiyle forma şansı da azalacağı belirtilerek 'Real'de Güler'le sorun ufukta" denildi.

Haberin Devamı

İKİLEME NEDEN OLACAK

Arda Güler'in iyi performansının Real Madrid'de ikileme sebep olacağı ima edildi. İspanyol Sport gazetesinde 'Real'de Güler'le sorun ufukta' başlığıyla yayınlanan haberde, genç futbolcunun geleceğine yönelik oyuncu ve kulübün farklı yaklaşımlarda olduğuna dikkat çekildi.

KİRALIK PLANI DEĞİŞMEDİ

Buna göre Real Madrid, Arda Güler'i gelişimi için kiralık verme planını değiştirmedi. Ancak futbolcuysa eflatun-beyazlılarda devam etmek ve burada forma rekabetine girişmek istiyor. Mbappe ve Endrick gibi oyuncuların gelişiyle gelecek sezon forma şansının daha da azalacağı değerlendirmesi yapılarak şu satırlara yer verildi:

"Arda Güler'in Celta'ya attığı gol her şeyini ortaya koyuyor. Kulüp onun için en iyi şeyin gelecek sezon kiralık olarak ayrılmak olduğu fikrini sürdürüyor. Seçtiği takımda fiziksel ve futbol açısından gelişme fırsatına sahip olacak. Arda'nın bir atılım için henüz hazır olmadığı düşünülse de oyuncunun Ancelotti'nin fikrini değiştirebilecek olağanüstü koşullara sahip olduğunun farkındalar."

Haberin Devamı

"Son sözü oyuncu söyleyecek ve kendine olan güvenine dayanarak beyaz takımda devam etme riskini alabilir. Henüz 19 yaşında ve Ancelotti'nin Camavinga gibi diğer oyunculara verdiği oynama fırsatlarını ona da vermesini ya da Lunin'in izinden gitmesini umuyor. Ukraynalı oyuncu da Ancelotti ve kulübün sol koluydu ama kendisine fırsat verildiğinde onu transfer etmekte haksız olmadıklarını kanıtlamıştı."

Real Madridde Arda Güler sorunu yakın Kiralık verme planı değişmedi