Fenerbahçe Marsilya, Fenerbahçeli yıldız için kesenin ağzını açtı

Marsilya, Fenerbahçeli yıldız için kesenin ağzını açtı

27.03.2024 - 10:53 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de zirve takibini sürdüren Fenerbahçe bir yandan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'na odaklanırken bir yandan gelecek sezonun transfer çalışmaları sürüyor. Fransız devi, sarı-lacivertli yıldız için kesenin ağzını açtı.

Marsilya, Fenerbahçeli yıldız için kesenin ağzını açtı

Fenerbahçe’de yönetim 2 Nisan’da yapılacak Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’na, teknik heyet ve futbolcular da saha içine odaklanmış durumda. Bir yandan transfer gelişmeleri yaşanıyor.

Haberin Devamı

GENİŞ KADROYA GÜVENİYOR
Süper Lig’de Trabzonspor deplasmanında aldığı galibiyetle çok önemli bir virajı kayıpsız dönen Fenerbahçe, milli aradan sonra çok yoğun bir tempoya girecek. 25 günde ikisi derbi, ikisi Avrupa’da olmak üzere toplamda yedi zorlu mücadeleye çıkacak olan sarı-lacivertlilerde, Teknik Direktör İsmail Kartal ile ekibi, yaz döneminde ve ara transferde alınan oyuncularla kurulan alternatifli kadroya güveniyor.

MARSİLYA OOSTERWOLDE'NİN PEŞİNDE
Fenerbahçe'de önemli transfer gelişmeleri yaşanıyor. Avrupa kulüpleri, Jayden Oosterwolde'nin peşine düştü. Marsilya, Fenerbahçe'nin Hollandalısı Jayden Oosterwolde'ye kancayı taktı. Fransız ekibi, hem bek hem de stoper olarak görev yapabilen yıldız oyuncuyu istiyor.

Haberin Devamı

10 MİLYON EURO BONSERVİS
Marsilya'nın yıldız isim için 10 milyon euro'yu gözden çıkardığı belirtildi. Ancak Fenerbahçe, Oosterwolde için alt limiti 15 milyon euro olarak belirledi.

Marsilya, Fenerbahçeli yıldız için kesenin ağzını açtı

6 MİLYON EURO ÖDENDİ
Sarı lacivertliler, geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde Jayden Oosterwolde'yi kadrosuna katmıştı. Yönetim, yıldız isim için Parma'ya 6 milyon euro ödedi.

 

GİDENLER TARTIŞILDI
Lincoln Henrique, Miguel Crespo gibi isimler kiralık olarak farklı takımlara gönderilirken Fenerbahçe'de bu süreçte Luan Peres'in de sözleşmesi dondurulmuştu. Krunic'in transferi sonrası bu takviyeler de sorun olurken, kadro yapılanmasının yanı sıra verilen kararların da taraftarlar ve futbolseverler arasında bir tartışma yarattığı gözlendi.

KENT YERİNE JOSHUA KING
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Süper Lig esame listesinde Ryan Kent'e yer vermemiş Joshua King'i listede tutmuştu. Ancak başarılı teknik adam bu kararında pişmanlık yaşıyor.

1 AYDIR TAKIMA DÖNEMEDİ

Bu sezon 23 maçta görev yapan Joshua King, çeşitli sakatlıklar nedeniyle 19 maçı kaçırmış durumda. Son olarak Ziraat Türkiye Kupası'daki Gaziantep FK maçında sakatlık yaşayan ve ayak bileğindeki problem nedeniyle 1 aydır takıma dönemeyen Norveçli forvetin ne kadar süre daha sahalardan uzak kalacağı belli değil. King'in tedavisi devam ediyor. Fenerbahçe'de bu sezon 23 maçta süre bulan 32 yaşındaki futbolcu, 4 gol attı ve 4 asist yaptı.