Galatasaray Galatasaray'da Okan Buruk'tan yıldız isme 'Ayrılabilir' raporu!

Galatasaray'da Okan Buruk'tan yıldız isme 'Ayrılabilir' raporu!

07.07.2022 - 07:49 | Son Güncellenme:

Yeni sezonu Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde açan Galatasaray'da transferlerin yanı sıra gönderilecek oyuncular merak ediliyor. Buruk yönetime verdiği raporda yıldız isim için 'Ayrılabilir' notunu düştü. Aslan tecrübeli oyuncuyu isteyen takıma bonservis konusunda kolaylık sağlayacağı öğrenildi.

Galatasarayda Okan Buruktan yıldız isme Ayrılabilir raporu

Yeni sezonun transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray 'da ayrılık kapıda... Teknik direktör Okan Buruk yıldız isim için ayrılık raporu verdi.

Haberin Devamı

MİLLİ TAKIMDAN DÖNEN OYUNCULARA TEST
Galatasaray, 2022-2023 sezonu öncesi çalışmalarına devam ediyor. Sarı-kırmızılılarda milli takımlarından dönen oyunculara, ısınmanın ardından laktat testi uygulandı. Diğer oyuncular ise antrenmana ısınma ile başladı. Top kapma ve pas çalışması ile devam eden antrenmanda areobik koşu da gerçekleştirildi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki çalışma, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde, dar alanda jokerli çift kale oyun ile sona erdi.

Sarı-kırmızılı ekip, sezon öncesi çalışmalarının yurt dışı etabı için bugün saat 14.00'te özel uçakla Avusturya'nın Graz kentine gidecek, oradan da karayoluyla Bad Waldersdorf kasabasına geçecek. Galatasaray, 19 Temmuz'a kadar çalışmalarını burada sürdürecek.

Haberin Devamı

TRANSFER ÇALIŞMASI
Geçen sezon Berkan, Taylan ve Cicaldau üçlüsünden arzuladığı verimi alamayan Galatasaray yönetiminin bu bölgeye takviye yapması bekleniyor. Ayrıca teknik direktör Okan Buruk'un talebi doğrultusunda forvet ve savunma hattına da transfer yapılacağı öğrenildi.

Galatasarayda Okan Buruktan yıldız isme Ayrılabilir raporu

2 OYUNCU İMZA ATTI
Sarı-kırmızılılar, şu ana kadar iki futibolcuya resmi imza attırdı. 3 büyüklerin talip olduğu Konyaspor'un gözde stoperi Abdülkerim Bardakcı, Galatasaray'ı seçti ve 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı-kırmızılı kulübün kasasından bu transfer için 2 milyon 800 bin euro bonservis bedeli çıktı. Dursun Özbek yönetimi ayrıca Altay'da geçen sezon sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Kazımcan Karataş'a da 5 yıllık imza attırdı. KAP bildiriminde Altay'a 20 milyon lira bonservis bedeli ödeneceği açıklandı.

Zeki Çelik'in AS Roma Yolculuğu

BURUK'TAN EMRE TAŞDEMİR'E 'AYRILABİLİR' RAPORU
İkinci etap kamp kadrosunda yer almayan Emre Taşdemir için teknik direktör Okan Buruk, 'ayrılabilir' raporu verdi. Geçen sezonu Giresunspor'da kiralık olarak geçiren 26 yaşındaki sol bekin sözleşmesi gelecek sezon sona erecek. Cimbom'un, tecrübeli oyuncuyu isteyen takıma bonservis konusunda kolaylık sağlayacağı öğrenildi.

Emre geçen sezon Yeşil-Beyazlı formayla 21 maça çıktı, skor katkısı yapamadı.

Haberin Devamı

ASLAN 4 HAZIRLIK MAÇI YAPACAK
19 Temmuz'a dek burada birinci etap kamp çalışmalarını sürdürecek olan Galatasaray, 4 hazırlık maçı oynayacak.

Avusturya'daki maç programı şu şekilde:

9 Temmuz Cumartesi 20.30 Avusturya ekibi Sturm Graz. (Stat: Merkur Arena)

13 Temmuz Çarşamba 20.00 Macaristan'dan MOL Fehervar (Stat: Profertil Arena Hartberg)

16 Temmuz Cumartesi 20.00 Çekya temsilcisi Sigma Olomouc (Stat: Profertil Arena Hartberg)

19 Temmuz Salı 19.00 Çekya ekibi Pardubice (Stat: Sportzentrum Graz-Weinzödl)

Galatasaray 19 Temmuz gecesi İstanbul'a dönecek ve 26 Temmuz'daki ikinci etap yurt dışı kampına dek hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri’nde devam edecek.