Galatasaray Galatasaray'da imza sırası Okan Buruk'ta! Dev zam, işte yıllık ücreti

Galatasaray'da imza sırası Okan Buruk'ta! Dev zam, işte yıllık ücreti

20.04.2024 - 10:41 | Son Güncellenme:

Galatasaray dün 5 oyuncusuyla sözleşme yenileyip gövde gösterisi yapmıştı. Sarı-kırmızılı kulüp mukavelesi sezon sonunda bitecek teknik direktör Okan Buruk'a da imza attıracak. Deneyimli teknik adamın sözleşme detayı belli oldu.

Galatasarayda imza sırası Okan Burukta Dev zam, işte yıllık ücreti

Galatasaray yönetimi dün imza şov yaptı. Barış Alper Yılmaz, Lucas Torreira, Fernando Muslera, Kaan Ayhan ve Abdülkerim Bardakcı'nın sözleşmeleri yenilendi. Üst üste ikinci şampiyonluğuna emin adımlarla ilerleyen başarılı çalıştırıcıyla henüz yeni sözleşme imzalanmadı. Dursun Özbek ve yönetiminin bu konuda seçimi beklediği ifade ediliyor.

Haberin Devamı

Galatasarayda imza sırası Okan Burukta Dev zam, işte yıllık ücreti

HER KONUDA EL SIKIŞILDI

Galatasaray'da mayıs sonunda yapılacak seçimli genel kurulda bir kez daha aday olacak Özbek ve ekibi yola Buruk'la devam edecek. Tecrübeli hocayla her konuda anlaşan sarı-kırmızılı yönetim, seçimin kazanılmasının ardından kasada bekleyen sözleşmeyi devreye almayı planlıyor. Böylece seçimde olası bir kayıp halinde yeni yönetimin önü açılacak.

YILLIK ÜCRETİNE 2.5 KAT ZAM!

Bu sezon KAP'ta yer alan açıklamaya göre 20 milyon TL kazanan Buruk'a yüklü bir zam gelmesi bekleniyor. 50 yaşındaki teknik adamın, yeni sözleşmesinde yaklaşık 50 milyon TL alacağı öğrenildi.