Galatasaray Galatasaray, Abdülkerim Bardakcı transferini resmen açıkladı

Galatasaray, Abdülkerim Bardakcı transferini resmen açıkladı

25.06.2022 - 20:08 | Son Güncellenme:

Galatasaray Kulübü, Abdülkerim Bardakcı transferi için resmi açıklama yaptı. Sarı-kırmızılılar, Abdülkerim Bardakcı'nın maliyetini ve sözleşme süresini Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Galatasaray, Abdülkerim Bardakcı transferini resmen açıkladı

Sarı-kırmızılılardan yapılan açıklamada, "Türkiye'nin en büyüğüne hoş geldin Abdülkerim Bardakcı" ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

Konyaspor Kulübü, Galatasaray'a transfer olan Abdülkerim Bardakcı'ya veda etti. Yeşil-beyazlılardan yapılan paylaşıma, "Yolun açık olsun Kaptan" notu düşüldü.

Galatasaray Kulübü, Abdülkerim Bardakcı için Konyaspor'a bonservis bedeli olarak 2 milyon 800 bin euro bonservis bedeli ödeneceğini açıkladı. Sarı-kırmızılılar tecrübeli savunmacıyla bir yılı opsiyonlu olmak üzere 4 yıllık sözleşme imzalandığını belirtti.

Galatasaray, Abdülkerim Bardakcı transferini resmen açıkladı

Galatasaray, Abdülkerim Bardakcı'nın alacağı maaşı da duyurdu. Abdülkerim Bardakcı, 2022-2023 sezonu için 17 milyon TL, 2023-2024 sezonu için 19 milyon 550 bin TL, 2024-2025 sezonu için 23 milyon 460 bin TL ve sözleşmede yer alan opsiyon maddesinin devreye girmesi halinde 2025-2026 sezonu için 29 milyon 325 bin TL maaş alacak.

Haberin Devamı

27 yaşındaki savunmacı geçtiğimiz sezon Konyaspor formasını 34 müsabakada giyme başarısı gösterdi. Abdülkerim Bardakcı bu süreçte rakip fileleri 5 kez havalandırdı. Tecrübeli stoper takım arkadaşlarına 4 gol pası verdi. Abdülkerim Bardakcı'nın güncel piyasa değeri 5 milyon euro olarak gösteriliyor.

Fenerspor ve Torku Konyaspor'da futbola başlayan Abdülkerim Bardakcı daha sonra Zonguldak altyapısından Konyaspor altyapısına geçti. 2009-2010 sezonundan bu yana bonservisi yeşil-beyazlılarda bulunan tecrübeli savunmacı bu süreçte Anadolu Selçukluspor, Adana Demirspor, Samsunspor, Giresunspor, Denizlispor ve Altay'da kiralık olarak forma giydi.

Yazarlar