Fenerbahçe Fenerbahçeli Michy Batshuayi derbi tarihine geçti! İnanılmaz performans

Fenerbahçeli Michy Batshuayi derbi tarihine geçti! İnanılmaz performans

27.04.2024 - 20:17 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Belçikalı forveti Michy Batshuayi, Beşiktaş maçında attığı golle ezeli rekabette tarihi bir başarıya imza attı.

Fenerbahçeli Michy Batshuayi derbi tarihine geçti İnanılmaz performans

Süper Lig'in 34'üncü haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Kadıköy'deki müsabakada fileleri havalandıran 30 yaşındaki santrfor bir ilki başardı.

Haberin Devamı

Belçikalı santrfor, Beşiktaş karşısında 30'uncu dakikada takımının golünü kaydeden isim oldu. Michy Batshuayi, Dusan Tadic'in pasında ağları havalandırma başarısı gösterdi.

Fenerbahçe'nin 30 yaşındaki forveti, Beşiktaş ile olan rekabette fileleri havalandıran ilk Belçikalı oyuncu oldu. Michy Batshuayi, Süper Lig'de bu sezon en erken golünü de Beşiktaş karşısında buldu.

Haberin Devamı

İNANILMAZ PERFORMANS

Michy Batshuayi, Süper Lig'de forma şansı bulduğu son 6 karşılaşmanın 5'inde rakip fileleri havalandırma başarısı gösterdi. Kasımpaşa, Pendikspor, Trabzonspor, Fatih Karagümrük ve Beşiktaş'a karşı gol sevinci yaşayan Michy Batshuayi; Hatayspor ile Adana Demirspor mücadelelerinde ise forma giymedi.

Haberin Devamı

Michy Batshuayi'nin son 6 müsabakada gol atamadığı tek takım Sivasspor oldu. Sarı-lacivertliler, Sivasspor deplasmanından 1 puanla ayrıldı.

Michy Batshuayi bu sezon Fenerbahçe'de 40 müsabakada süre aldı. 30 yaşındaki santrfor bu müsabakalarda 23 gol atma başarısı gösterdi. Belçikalı yıldız takım arkadaşlarına ise 4 asist yaptı.

Yazarlar