Fenerbahçe Fenerbahçe'de orta saha için 4 aday! Transfer çalışmaları hız kazandı

Fenerbahçe'de orta saha için 4 aday! Transfer çalışmaları hız kazandı

24.06.2022 - 17:45 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus'la birlikte yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe'de gözler transfer çalışmalarına çevrildi. Sarı-lacivertliler, UEFA Şampiyonlar Ligi ön elemesinde oynanacak Dinamo Kiev maçı öncesi kadrosuna takviyeler yapmayı hedeflerken, orta saha transferi konusunda 4 oyuncunun gündemde olduğu öğrenildi. İşte Fenerbahçe'nin orta sahaya transfer etmek için ilgi duyduğu 4 isim...

Fenerbahçede orta saha için 4 aday Transfer çalışmaları hız kazandı

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Dinamo Kiev'le karşılaşacak olan Fenerbahçe'de kurmaylar, Jorge Jesus'un transfer raporu doğrultusunda çalışmalarını hızlandırdı. Avrupa kupaları, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda gelecek sezon için büyük umutlarla yola çıkan sarı-lacivertlilerde, orta saha konusunda da gelişmeler yaşanıyor. Süper Lig devinin orta saha transferi için düşündüğü 4 aday belli oldu. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

TAKIMA 2 TAKVİYE YAPILDI

Süper Lig devi gelecek sezon öncesi takıma 2 takviye yaptı. Portekiz ekibi Santa Clara'dan Lincoln Henrique ile PSV Eindhoven'dan Bruma kadroya dahil edildi. Lincoln Henrique ile 2026'ya kadar sözleşme imzalayan Fenerbahçe, Bruma için PSV Eindhoven'la yapılan kiralık anlaşmasına satın alma opsiyonu ekletti.

Fenerbahçede orta saha için 4 aday Transfer çalışmaları hız kazandı

AVUSTURYA KAMPINDA 2 MAÇ

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda oynanacak Dinamo Kiev maçı öncesi Avusturya'da kampa girecek olan Fenerbahçe'de hazırlık maçı programı da belli oldu. Sarı-lacivertliler, 2 Temmuz'da Partizan'la 6 Temmuz'da da Mol Fehervar'la özel maçta karşı karşıya geleceklerini duyurdu.

GÜNDEM ÖN LİBERO TRANSFERİ

Jorge Jesus yönetiminde transfer çalışmalarını da hızlandıran Fenerbahçe'de gözler ön libero transferine çevrildi. Takvim Gazetesi'nin haberine göre; sarı-lacivertliler, ön libero için dört adayı belirledi. Fenerbahçe'nin bu dört oyuncudan birine yeni sezonda çubuklu formayı giydirmeyi hedeflediği kaydedildi.

Haberin Devamı

MALİYETLERİ ZORLADI AMA...

Sarı-lacivertlilerde ön libero transferi için gündeme gelen ilk isimler William Carvalho ile Vinicius Souza oldu. Tecrübeli futbolcuların maliyetlerinin Fenerbahçe kurmaylarını zorladığı kaydedildi. Süper Lig devinin buna rağmen iki oyuncudan da vazgeçmediği belirtildi. Fenerbahçe'nin William Carvalho için Real Betis'le anlaşmasının yakın olmasına rağmen tecrübeli orta sahanın istediği yıllık 3 milyon 500 bin euroluk ücretin yönetimi sıkıntıya soktuğu kaydedildi.

Fenerbahçede orta saha için 4 aday Transfer çalışmaları hız kazandı

DİĞER ADAYLAR DAHA MAKUL

Sarı-lacivertlilerde William Carvalho ve Vinicius Souza'nın yüksek maliyetleri nedeniyle mali açıdan Willian Arao ve Sergio Oliveira isimlerinin öne çıktığı vurgulandı. Öte yandan Süper Lig devinin transfer için düşündüğü dört oyuncunun menajerleri ve kulüpleriyle dirsek temaslarına devam ettiği kaydedildi. Sarı-lacivertlilerin birkaç gün içerisinde orta saha transferine nokta koyabileceği belirtildi.

Fenerbahçede orta saha için 4 aday Transfer çalışmaları hız kazandı

WİLLİAM CARVALHO VAZGEÇİLMEZ OLDU

Fenerbahçe'nin transfer listesindeki William Carvalho geçtiğimiz sezon Real Betis formasını 49 müsabakada terletti. Tecrübeli orta saha bu maçlarda 4 gol atma başarısı gösterdi. Portekizli futbolcu takım arkadaşlarına 5 asist yaptı. 30 yaşındaki oyuncunun Real Betis'le olan sözleşmesi 30 Haziran 2023'te sona erecek. William Carvalho'nun güncel piyasa değeri 16 milyon euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

VİNİCİUS SOUZA'NIN BONSERVİSİ LOMMEL'DA

Sarı-laciverlilerin gündemindeki Vinicius Souza geçtiğimiz sezonu kiralık olarak KV Mechelen'de geçirdi. Başarılı orta sahanın Lommel'la olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te tamamlanacak. Brezilyalı futbolcunun güncel piyasa değeri 4 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor. Vinicius Souza geçtiğimiz sezon 35 müsabakada oynadı, 2 gol ve 1 asist üretti.

WİLLİAN ARAO DOMİNO GİBİ

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Willian Arao, Flamengo'da devam eden sezonda şu ana kadar 28 müsabakada oynadı. 29 yaşındaki orta saha 5 kez rakip fileleri havalandırdı. Willian Arao takım arkadaşlarına 2 gol pası verdi. Brezilyalı futbolcunun güncel piyasa değeri 7 milyon euro olarak gösteriliyor. Tecrübeli orta sahanın Flamengo ile olan sözleşmesi 31 Aralık 2023'te sona erecek.

Haberin Devamı

Fenerbahçede orta saha için 4 aday Transfer çalışmaları hız kazandı

SERGİO OLİVEİRA'DAN 10 GOLE KATKI

Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki bir diğer yıldız Sergio Oliveira ise geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Roma'da geçirdi. Bonservisi Porto'da bulunan Portekizli orta saha 45 maçta süre aldı. 30 yaşındaki oyuncu rakip fileleri 8 kez havalandırdı. Sergio Oliveira takım arkadaşlarına 2 asist yaptı. Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 12 milyon euro olarak gösteriliyor.

Fenerbahçede orta saha için 4 aday Transfer çalışmaları hız kazandı

Raheem Sterling'in Man City ile en iyi golleri