Turkish Airlines Euroleague Ergin Ataman'a protesto! Panathinaikos son topta yıkıldı

Ergin Ataman'a protesto! Panathinaikos son topta yıkıldı

30.04.2024 - 22:42 | Son Güncellenme:

Ergin Ataman'ın takımı Panathinaikos deplasmanda Maccabi Tel-Aviv ile karşı karşıya geldi. Panathinaikos müsabakayı son topta kaybetti. Mücadelede Ergin Ataman'a protesto vardı.

Ergin Atamana protesto Panathinaikos son topta yıkıldı

THY EuroLeague Play-Off 3. maçında Maccabi Tel-Aviv, Belgrad'da oynanan karşılaşmada Panathinaikos'u 85-83 mağlup etti ve seride 2-1 öne geçti. Son bölümü çok büyük çekişmeye sahne olan maçta Maccabi, Kendrick Nunn’ın son topu kaçırmasıyla birlikte kazandı.

Haberin Devamı

Maccabi Tel-Aviv'de, Josh Nebo 22 sayı, 7 ribaundluk performans sergiledi. Yunan ekibinde ise Kendirck Nunn 25 sayı ile oynadı.

İsrail ekibi, seride bir galibiyet daha aldığı takdirde adını Final Four’a yazdıracak.

Maccabi’de Josh Nebo 22 sayı, 9 ribaund, 2 top çalma; Lorenzo Brown 16 sayı, 2 ribaund, 8 asist; Bonzie Colson 13 sayı, 5 ribaund, 2 asist; Jasiel Rivero 8 sayı, 2 ribaund ile oynadı.

Panathinaikos‘ta ise Kendrick Nunn 25 sayı, 2 ribaund, 3 asist; Ioannis Papapetrou 17 sayı, 6 ribaund; Mathias Lessort 14 sayı, 6 ribaund, 5 asist; Dinos Mitoglou 10 sayı ile mücadele etti.

ERGİN ATAMAN'A PROTESTO
İsrailli taraftarlar, Ergin Ataman'ın salona girmesiyle birlikte ıslıklayarak protesto etti.

Haberin Devamı

HAKEME TEPKİ
Öte yandan Yunan ekibi Panathinaikos, Mathias Lessort'a yapılan goaltending incelemesi sonrasında topu alamamalarına dair hakem kararını protesto etti.

Panathinaikos Başkanı Dimitris Giannakopoulos ise sosyal medya hesabından şu gönderiyi paylaştı:

Ergin Atamana protesto Panathinaikos son topta yıkıldı

Yazarlar