Süper Lig Cüneyt Çakır'dan Halil Umut Meler açıklaması: Dehşete düştük

Cüneyt Çakır'dan Halil Umut Meler açıklaması: Dehşete düştük

13.12.2023 - 10:00 | Son Güncellenme:

Gürcistan Hakem Komitesi Başkanı Cüneyt Çakır, meslektaşı Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyla ilgili yazılı bir açıklama yayınladı.

Cüneyt Çakırdan Halil Umut Meler açıklaması: Dehşete düştük

Ankaragücü-Rizespor maçının ardından sahanın ortasında tekmeli-yumruklu saldırıya uğrayan karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler ile ilgili Cüneyt Çakır'dan açıklama geldi. Şampiyonlar Ligi finali ve Dünya Kupası yarı finalinin de içlerinde olduğu pek çok önemli müsabakada düdük çalan FIFA kokartlı Cüneyt Çakır, geçtiğimiz yıl emekliye ayrılmıştı.

Haberin Devamı

Cüneyt Çakır geçtiğimiz aylarda Gürcistan Futbol Federasyonu Hakem Komitesi Başkanı olarak göreve getirilmişti. Eski hakem kendi imzasıyla konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı ve bu açıklama Gürcistan Futbol Federasyonu hesaplarından yayınlandı. Hakem Komitesi Başkanı Cüneyt Çakır imzalı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Gürcistan Futbol Federasyonu Hakem Komitesi, futboldaki şiddet karşısında dehşete düşmüştür ve Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı kuvvetli bir şekilde kınamaktadır. Meslektaşımıza acil şifalar diliyoruz ve bu zor zamanında Türkiye'deki Hakem camiasının yanındayız. Herkesi oyuna ve fair play ilkelerine saygı duymaya davet ediyoruz."