Magazin Canlı yayında Michael Owen'ı utandıran soru! 'Lütfen hatırlatma'

Canlı yayında Michael Owen'ı utandıran soru! 'Lütfen hatırlatma'

08.06.2022 - 11:00 | Son Güncellenme:

Dün akşam Almanya ile İngiltere arasında oynanan Uluslar Ligi maçı için bir TV kanalına yorumcu olarak katılan Michael Owen hiç beklemediği bir sürprizle karşılaştı.

Canlı yayında Michael Owenı utandıran soru Lütfen hatırlatma

UEFA Uluslar A Ligi 3'üncü Grup'ta Almanya, İngiltere'yi konuk etti.

Haberin Devamı

Ev sahibi takım 50. dakika Jonas Hofmann ile öne geçti: 1-0. 88'de Harry Kane penaltıdan kaydettiği golle İngiltere'yi yenilgiden kurtardı: 1-1.

OWEN'A CANLI YAYINDA SÜRPRİZ

Bu dev maç için bir TV kanalına yorumcu olarak katılan İngiltere futbolunun efsane isimlerinden Michael Owen, sunucunun sürpriziyle şaşkınlığa uğradı.

Canlı yayında Michael Owenı utandıran soru Lütfen hatırlatma


KIZI LOVE ISLAND'A KATILDI

Liverpool'un bir dönem Real Madrid ve Manchester United formaları da giyen efsane golcüsü Michael Owen'ın kızı Gemma Owen Love Island'ın bu yılki programında yer alma kararı almıştı.

Canlı yayında Michael Owenı utandıran soru Lütfen hatırlatma

AYNI AKŞAMA DENK GELDİ

Gemma Owen'ın Love Island evine katılışı babasının Almanya - İngiltere maçını TV'de yorumladığı akşama denk geldi.

Programın sunucusu Jules Breach konuklarını tanıtırken 'Bana bu gece Münih'te, İngiltere ve Arsenal'in orta saha oyuncusu Jordan Nobbs, eski İngiltere, West Ham ve Chelsea'nin orta saha oyuncusu Joe Cole ve Love Island'a katılan Gemma Owen'ın babası Michael Owen. Owen'lar için büyük bir gece. Neler hissediyorsun Michael?' sözlerini kullandı.

Haberin Devamı

Canlı yayında Michael Owenı utandıran soru Lütfen hatırlatma

'BUNU UNUTMAYA ÇALIŞIYORUM, LÜTFEN TEKRAR HATIRLATMA'

Utanarak yüzünü tutan Michael Owen,'Almanya'ya gelip eve dönerken bundan kurtulmaya çalışmak istiyordum ama burada yakalandım. Ama iyi hissediyorum. Bunu unutmaya çalışıyorum, lütfen tekrar hatırlatma.' ifadelerini kullandı.