Dünyadan Futbol Bafetimbi Gomis, Japonya tercihinin sebebini açıkladı!

Bafetimbi Gomis, Japonya tercihinin sebebini açıkladı!

28.03.2024 - 19:07 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın eski futbolcularından Bafetimbi Gomis, Japonya ekibi Kawasaki Frontale'e transfer olma sebebini açıkladı.

Bafetimbi Gomis, Japonya tercihinin sebebini açıkladı

Süper Lig devlerinden Galatasaray'ın eski yıldızlarından Bafetimbi Gomis, sezon başında Japonya temsilcisi Kawasaki Frontale ile sözleşme imzaladı. 38 yaşındaki santrfor, Fransız basınına bu kararının perde arkasını anlattı.

Haberin Devamı

Kariyerini şık bir şekilde bitirmek istediğini belirten Bafetimbi Gomis, Japonya tercihinin ana sebebini bu olarak gösterdi. Bafetimbi Gomis açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Bulunduğum kulüpler sayesinde birçok ülkeyi gördüm. Türkiye ve Suudi Arabistan'da tüm bireysel ve kolektif şampiyonlukları kazandıktan sonra yeni bir ülke keşfetmek ve kariyerimi şık bir şekilde bitirmek istedim."

38 yaşındaki santrfor sezon başında imza attığı Kawasaki Frontale'de 7 maça çıktı. Japonya ekibiyle sözleşmesi 31 Ocak 2025'te sona erecek Bafetimbi Gomis'in güncel piyasa değeri 400 bin euro.

Saint Etienne altyapısında yetişen Bafetimbi Gomis daha sonra Troyes, Olimpik Lyon, Swansea, Marsilya, Galatasaray ve Al Hilal'de oynadı. 38 yaşındaki futbolcu Fransa Milli Takımı'nda 12 karşılaşmada oynadı ve 3 gol attı.