İspanya La Liga Arda Güler tek hareketiyle İspanyolları büyüledi! 'O seçilmiş biri, bu çılgınlık da ne?'

Arda Güler tek hareketiyle İspanyolları büyüledi! 'O seçilmiş biri, bu çılgınlık da ne?'

17.03.2024 - 09:40 | Son Güncellenme:

Real Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Güler, Osasuna karşısında 85. dakikada oyuna dahil oldu. Unutulmaz bir golün eşiğinden dönen Arda Güler İspanyol spor siteleri tarafından yine manşetlere taşındı.

Arda Güler tek hareketiyle İspanyolları büyüledi O seçilmiş biri, bu çılgınlık da ne

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Celta Vigo maçında Real Madrid'deki ilk golünü kaydeden Arda Güler, Osasuna karşısında unutulmaz bir golün eşiğinden döndü. 85. dakikada Vinicius'un yerine oyuna dahil olan milli futbolcu 90+3'üncü dakikada orta sahadan kaleyi düşündü ama top direkten döndü. Ancelotti maç biter bitmez Arda Güler'in yanında soluğu alırken İspanyol spor siteleri genç yıldızı manşetlere taşıdı.

Haberin Devamı

Arda Güler tek hareketiyle İspanyolları büyüledi O seçilmiş biri, bu çılgınlık da ne

ANCELOTTI: TÜM GAZETELERE ÇIKACAKSIN

Osasuna karşısında oyuna sonradan dahil olan Arda Güler'in jenerikleri süsleyecek golü kaçırması Ancelotti'yi de şaşkına çevirdi. İtalyan teknik adam maçın hemen ardından soluğu Arda Güler'in yanında aldı. Defensa Central'de yer alan habere göre tecrübeli teknik adam genç yıldıza "Mükemmel bir vuruştu, tüm gazetelere çıkacaksın..." dedi.

Maçın sonu Arda Güler hakkında açıklamalarda bulunan Ancelotti, "Arda Güler çok büyük bir yetenek, sadece büyük bir oyuncu böyle bir şutu düşünebilir. 19 yaşında olup da kendine bu kadar güvenen bir oyuncu hiç görmedim. Arda'nın o şutunun kaleye girip girmemesi önemli değil, bizim nazarımızda o şut bir gol." sözlerini kullandı.

Haberin Devamı

Arda Güler tek hareketiyle İspanyolları büyüledi O seçilmiş biri, bu çılgınlık da ne

İSPANYA'DA YENİDEN MANŞETLERDE: SEÇİLMİŞ BİRİ!

Ancelotti'nin Arda Güler'e maçın hemen ardından söylediği "Tüm gazetelere çıkacaksın" sözü gerçeğe dönüştü. İspanya'nın önde gelen spor siteleri genç yıldızın Osasuna karşısındaki performansından ziyade kaçırdığı unutulmaz golü manşetlere taşıdı.

AS'ta yer alan haberde "O seçilmiş biri: Arda Güler'in çılgın vuruşu ligin golü olmayı santimetre ile kaçırdı" başlığı kullanıldı. Haberde "Türk oyuncu çok cesur ve cüretkâr ve bunu maçın son oyununda bu mucizeyi denediğinde gösterdi." ifadelerine yer verildi.

MARCA "Böyle bir vuruşu sadece büyük yetenekler yapar" başlığıyla Arda'ya övgüler yağdırdı.

Haberde şu ifadelere yer verildi:

"Güler saf bir sihirbaz ve sahip olduğu muazzam yeteneğin detaylarını yavaş yavaş ortaya çıkarıyor. Geçtiğimiz hafta bunun güzel bir örneğiydi: Celta karşısında Real Madrid'deki ilk golü olan harika bir gol attı ve Osasuna karşısında da tüm dünyayı ayağa kaldıracak bir golün eşiğinden döndü. Oyuna sonradan giren Güler, Lucas Vázquez'in kullandığı hızlı taç atışının ardından topu kendi yarı sahasında aldı, birkaç metre ilerledi ve Sergio Herrera'yı önde gördükten sonra inanılmaz bir vuruş yaptı. Üst direğe çarparak ligin golü olabilecek pozisyonu santimetrelerle mahveden isabetli bir vuruşla onu avlamak istedi. Güler'in şutunda gol yoktu ve top direkten döndükten sonra Valverde de tamamlayamadı."

Haberin Devamı

Arda Güler tek hareketiyle İspanyolları büyüledi O seçilmiş biri, bu çılgınlık da ne

"BU ÇILGINLIK DA NE?"

İspanya'dan Mundo Deportivo, Arda Güler'in Osasuna karşısındaki muazzam gol denemesi hakkında "Bu çılgınlık da ne? Üst direk Arda Güler'in yılın gollerinden birini atmasını engelledi" başlığını kullandı.

Haberde "Arda Güler şu anda Real Madrid'de çok az dakika oynuyor ancak oynadığı az süre içinde de kalitesi ve yeteneğiyle ilgili detaylar veriyor ve birçok kişi onu sahada daha fazla görmek istiyor. Madrid'deki dönemine sakatlık sorunlarıyla başlayan Türk oyuncu, zamanın durduğu El Sadar'da yılın gollerinden birini atmaya çok yaklaştı. 85'inci dakikada oyuna giren Güler, kendi yarı sahasında topla buluştu ve orta saha çizgisinin hemen içinden, top sürdükten sonra Sergio Herrera'yı hazırlıksız yakalayan muazzam bir şut çıkardı. Topa çok yakın olan Osasuna kalecisi, Güler'in 50 metreden vuruşunu beklemiyordu. Türk oyuncunun Puskas ödülü için yarışabilecek bir gol atmasını engelleyen şey üst direk oldu." ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Arda Güler tek hareketiyle İspanyolları büyüledi O seçilmiş biri, bu çılgınlık da ne