Fenerbahçe Alexander Sörloth Süper Lig'e dönüyor! 1 Numaralı aday, ayrılık kapıda

Alexander Sörloth Süper Lig'e dönüyor! 1 Numaralı aday, ayrılık kapıda

08.07.2022 - 10:04 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'da gol kralı olarak Leipzig'e transfer olan Alexander Sörloth yeniden Süper Lig'e dönüyor. Oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Leipzig ile görüşmelerde büyük yol alınırken Norveçli golcünün ayrılığa sıcak baktığı öğrenildi.

Alexander Sörloth Süper Lige dönüyor 1 Numaralı aday, ayrılık kapıda

Eski gol kralı Alexander Sörloth için Süper Lig devi devreye girdi. Oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Leipzig ile önemli mesafe katedildi.

Haberin Devamı

Trabzonspor formasıyla iki yıl önce Süper Lig’de 24 gol kaydeden Norveçli forvet, 20 milyon euro karşılığında RB Leipzig’e transfer olmuştu. Geçen sezon kiralık olarak Real Sociedad’da top koşturan Sörloth, 42 resmi maçta 7 gol kaydetti.

SEZON SONU TAKIMA GERİ DÖNDÜ
Bonservisi Leipzig'te bulunan Norveçli golcü, sezonu, Real Sociedad'ta kiralık olarak geçirdi. İspanyol ekibinin 17 milyon avroluk satın alma opsiyonunu kullanmak istemedi.

SÖZLEŞMESİ 2025'TE BİTECEK
Alexander Sörloth'un RB Leipzig ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 26 yaşındaki Norveçli golcünün güncel piyasa değeri 12 milyon euro olarak gösteriliyor.

TRABZON BİLGİLENDİRİLMEK ZORUNDA
RB Leipzig'in Türkiye'den aldığı her bir transfer teklifi için Trabzonspor'u bilgilendirmek zorunda olduğu belirtildi. Bordo-mavililerin gelen teklifi karşılaşması durumunda Sörloth'un Trabzonspor'a gideceği kaydedildi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'DE ROTA SÖRLOTH
Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak ve Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmak isteyen Fenerbahçe transferde atağa kalktı.

Forvet transferinde Gabigol'den istediği dönüşü alamayan Real Madrid'li Mariano konusunda oyuncunun yüksek ücret isteği nedeniyle beklemeye geçen Fenerbahçe'nin forvet arayışlarında rotasını yeniden Aleksandr Sörloth'a çevirdiği bildirildi.

Teknik direktör Jorge Jesus'un da Norveçli golcünün transferine onay verdiği öğrenildi. Sarı-Lacivertliler'in oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Leipzig ile görüşmelerde önemli mesafe kaydettiği bildirildi.

Sörloth'un Fenerbahçe'nin teklifine olumlu baktığı gelen bilgiler arasında. Fenerbahçe, UEFA'ya kadroyu bildireceği 14 Temmuz'a kadar bu transferi bitirmek istiyor.

JORGE JESUS TARTIŞILMAYACAK GOLCÜ İSTİYOR
Fenerbahçe’yi Süper Lig’de 8 yıl sonra şampiyonluğa taşımaya kararlı olan Teknik Direktör Jorge Jesus’un hücum hattının tartışılmayacak bir isimle güçlendirilmesini istediği aktarıldı.

Sarı-Lacivertliler'in forvet arayışlarında ismi gündeme gelen Tiago Çukur konusunda dün önemli bir gelişme yaşandı. Haziran ayında oynanan Uuslar Ligi maçlarında A Milli Takım kadrosuna çağrılan Watford'lu oyuncu dün takımıyla yapılan idmana katılmadı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin 19 yaşındaki forvet için İngiliz ekibine bonuslarla birlikte 1.5 milyon Euro önerdiği bildirildi. İdmana çıkmayan Tiago Çukur'un her an Fenerbahçeli olacağı iddia edildi.

PAZAR GÜNÜ RAKİP HULL CITY
Sarı-lacivertliler 10 Temmuz Pazar günü en ciddi sınavını Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi Hull City karşısında verecek. Yeni Sakarya Atatürk Stadı'nda karşılaşma saat 20.30'da başlayacak.

Yazarlar