Editörün Seçtikleri Özgün ve heyecan verici harita posterler

Özgün ve heyecan verici harita posterler

08.08.2019 - 14:20 | Son Güncellenme:

Minimal tasarımı ile evinizin en özel detayı olmaya aday harita posterler, dekorasyonda ferah, yalın ve doğal bir görünüm yakalamanızı mümkün kılıyor.

Özgün ve heyecan verici harita posterler

Son zamanların en popüler dekorasyon trendlerinden biri haline gelen harita posterler, minimal görünümün modern çizgilerle şekillendiği rafine bir dekorasyon yolculuğuna çıkmanızı sağlıyor. Zamansız stiliyle yeni bir yaşam deneyimi sunan harita posterler, son derece de özgün ve heyecan verici. Anılarınızdan, duygularınızdan ve deneyimlerinizden ilham alan Minimap, harita posterler ile dekorasyonunuzun bir parçası haline getirebileceğiniz 3 mükemmel anıyı sıralıyor.

Haberin Devamı

1. Doğdunuz veya büyüdüğünüz şehre duvarınızda yer verin. Farklı bir ülke veya şehirde doğanlar için mükemmel bir seçenek olan harita posterler, geçmişinizin en güzel temsilcisi haline geliyor. Doğduğunuz, büyüdüğünüz ve her köşesinde çocukluğunuza dair anılarınızın olduğu şehirleri harita posterler unutulmaz kılıyor.

2. Unutamadığınız muhteşem tatili evinizin bir köşesinde ölümsüzleştirin. Unutulmaz seyahatlerinizin veya heyecan dolu maceralarınızın lokasyonları, harita posterler ile dekorunuzun eşsiz bir parçası haline geliyor. Harita posterler, detaylı yol çizgileri ve enlem-boylam bilgileri sayesinde mutlu anılarınızda tekrar yolculuğa çıkmanızı sağlıyor.

3. Ruh eşinize evet dediğiniz yerin koordinatlarını yaşam alanlarınıza taşıyın. Ömür boyu sürmesini dilediğiniz beraberliğinizin ilk adımı oldukça değerli! “Evet” dediğiniz ülke veya şehrin koordinatlarının yer aldığı harita posterler, evinizde eşsiz bir atmosfer yaratıyor.

Yazarlar