En Trend Aksesuarlar 2019

2019 yazında kıyafetler kadar aksesuarlar da ön planda. Stil denince artık herkes biliyor ki kıyafet kadar ayakkabı, çanta, takı, saç aksesuarları gibi diğer parçalar da çok önemli. Ki tarih boyunca kimi zaman az kimi zaman çok kullanılsa da aksesuar ve diğer giyim parçaları her zaman önemli oldu. Son yıllarda giyimin bile önüne geçen bu önemli detayların 2019 yazına damga vuranlarına bir göz atalım.

Retro çantalar bu yılın parlayan yıldızları. İster eski zamanlardan kalan vintage, ister retro görünüme sahip olsun, orijinal deri güzel bir çantanız olsun. Her bütçeye uygun ister ikinci el ister yeni bir çok seçenekten biri kesin sizin çantanız.

Haberin Devamı

Aynı anda takılan birden fazla kolye son yılların en popüler detaylarından olmaya aynı popülerlikte devam ediyor. Birden fazla, değişik uzunluklarda takılan kolyeler kıyafete ayrı bir hava veriyor ve tüm dikkati üzerinize çekebiliyorlar. Ancak sadece üst üste değişik kolye takmış olmak için elinize gelen her şeyi aynı anda takmayın.

Çok büyük ve kedi stilli gözlüklerden gözleri göremediğimiz bu yaz, hem renkli hem klasik renklerdeki gözlüklerin büyüklüğünden sadece gözleri değil, yüzleri bile zor görüyoruz.

Püsküllü küpeler yine son birkaç yıldır olduğu gibi bu yıl da çok var. Eğer daha önceden aldığınız püsküllü küpeleriniz varsa ve takmaya ara verdiyseniz, hemen göz önünde bir yere koyun ve ilk fırsatta kullanmaya başlayın.

Saç bantları bu yılın en çok konuşulanı ve her yerde görüleni. Eskiye dönüşün en önemli göstergelerinden büyük taçlar, saç fularları ve değişik bağlama şekilleri ile bandanalar bu yaza hızlı bir giriş yaptı.

Bel çantaları bu yıl aniden geri geldiler. Her ne kadar erkek ya da kadın günlük hayatta kullanılması pek hoş karşılanmasa da, çok değişik versiyonları üretilen bel çantaları bu yıl hemen hemen her yaştan her stile eşlik ediyor.

Kelepçe bilezikler yaz stilinize çok büyük etki ediyor. Büyük ve gösterişli kelepçe bilezikler çok havalı olduğundan her kıyafete ayrı bir etki katıyor.

Çiçekler. Çiçekli küpeler, tokalar, broşlar, saç aksesuarları, bilezikler bu yıl her yerde. Vintage ruhunu yaşatan çiçekler bu yaz birçok detayda karşımıza çıkıyor. Daha birkaç sene önce ‘ayy bu ne ya babaanne stili, ben hayatta takmam’ diye kenara atılan takılar bu yılın en sevilenlerinden.

Haberin Devamı

Yan yana takılan büyük yüzükler yine bu yaz en sık görülen aksesuarlardan. Kocaman kocaman incili, deniz kabuklu, renkli ya da madalyon görünümlü yüzükler eller kadar gözleri de dolduruyor.

Deniz kabuklarından üretilen takılar bu yıla damgasını vurdu. Hemen hemen her yerde satılan ve her versiyonu üretilen deniz kabukları sadece takılarda da kullanılmadı. Çantalarda, kıyafetlerde ve farklı giyim parçaları ve aksesuarlarında bolca karşımıza çıkıyor.

www.bukre.co.uk