Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

Venüs ve Mars’ın başrol oyuncusu olacağı bir haftaya giriyoruz. Hafta genelinde istikrarlı adımlar atmak isteyeceğiz.

29 Nisan Pazartesi, Ay Oğlak burcunda ilerleyecek. Sabah saatlerinde daha üretken olacağız. Gün genelinde vicdanımızın sesini dinleyerek hareket etmek önemli. Venüs, yöneticisi olduğu Boğa burcuna geçecek ve 24 Mayıs’a kadar burada ilerleyecek. Venüs Boğa burcundayken yaşamdan keyif alma şeklimizde önceliğimiz maddi değerler ve aşkın fiziksel tarafında olur. Sanata ve güzelliklerin somut haline daha çok yönleniriz. 24 Mayıs’a kadarki süreçte sağlam temelli değerler üretebilir, yaptığımız işlerin verimli olmasını sağlayabiliriz. Alışverişte aşırıya kaçma isteği ve iştah artışı olabilir. Kontrolü kaçırmamaya dikkat edelim.

Haberin Devamı

30 Nisan Salı da nasıl harekete geçtiğimizi etkileyen Mars, 9 Haziran’a kadar ilerleyeceği Koç burcuna geçecek. Mars, 9 Haziran’a kadar bizlere ataklık ve hareketlilik verecek. İyicil açılarında girişimi ve rekabeti desteklerken, zorlu açılarında çatışmayı, öfkeyi, kazaları ve fevri hareketleri gündeme getirecek. Koç, Yay ve Aslan burçları olumlu etki alacak. Oğlak, Yengeç, Terazi burçlarının sağlık ve öfke konusunda daha temkinli davranmaları önemli.

1 Mayıs Çarşamba Venüs’ün zorlu açısı sebebiyle ilişkilerde gerginlik yaşamaya uygun bir hava olacak. Israrcı olmamaya, baskı kurmamaya dikkat edelim. Maddi konularda da zorlayan gelişmeler yaşayabiliriz.

2 Mayıs Perşembe önemli görüşmelerimizi ve yeni iş başlangıçlarımızı 12:28’e kadar yaparsak daha iyi verim alabiliriz.

3 Mayıs Cuma, Ay Balık burcunda ilerleyecek. Gün genelinde daha rahat bir enerji akışı hakim olacak. Sanatsal faaliyetleri ve yardımlaşmayı destekleyen bir gün.

4 Mayıs Cumartesi, yeniliklere açık olacağımızdan farklı girişimlerde bulunabiliriz. Maneviyat ön planda olacak.

5 Mayıs Pazar ise Ay Koç burcunda ilerleyecek. Sabah saatlerinde daha hareketli ve rekabetçi davranabiliriz. Fiziksel aktivitelere öncelik vereceğiz. Akşam saatlerinde kendimize olan güvenimiz yüksek olacak.

Haberin Devamı

29 Nisan haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Gruplar içinde daha aktif ve ön planda olacağınız bu hafta gizli düşmanlıklara, rekabete karşı dikkatli davranmaya çalışın. Uzun vadeli yatırım planlarınız konusunda da aşırı hırslı adımlar atmamak önemli.

YÜKSELEN BOĞA

Arkadaşlarınızdan destek alacağınız bu hafta, önceliğiniz tamamlanmamış işlerinizi bitirme yönünde olacak.  Otorite figürleri ile güç savaşlarına girmemeye gayret edin. Boyun, boğaz hassasiyetleri de yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER

Hafta başında işle ilgili konularda belirsizlikleri çözmek durumunda kalabilirsiniz. Sosyal hayatınız da bu hafta hareketli olacak. Uzaklarla ilgili konularda yaşanacak aksaklıklarda sert ve ısrarcı davranmamaya dikkat edin.

YÜKSELEN YENGEÇ

Haftanın ilk günleri seyahatlerle ya da eğitimle ilgili konularda aksamalar yaşanabileceğinden tedbirli olmaya önem verilmeli. İşle ilgili yeni adımlar atılabilir. Arkadaşlarla olan ilişkilerde de güç savaşlarından ya da ısrarcı davranmaktan kaçınılmalı.

Haberin Devamı

YÜKSELEN ASLAN

Pazartesi kazalara karşı daha temkinli davranılmalı. Yurt dışı bağlantılı konuların, eğitim hayatının ya da hukuki durumların hareketli geçeceği bir dönem. İş hayatında takıntılı davranmamak önemli olacak.

YÜKSELEN BAŞAK

Hafta başında ikili ilişkilerde daha merhametli davranma eğiliminde olacaksınız. Sağlıkla ilgili sıkıntılı durumları bu hafta çözebilirsiniz. Çalışma ortamınızda ya da eğitim hayatında fevri kararlar almamaya dikkat edin.

YÜKSELEN TERAZİ

Pazartesi çalışma arkadaşlarınızdan destek görebilirsiniz. İkili ilişkilerinizin daha aktif olacağı bu dönemde özel hayatınızda güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yatırımlar konusunda riskli kararlar almamaya gayret edin.

YÜKSELEN AKREP

Hafta başında özel hayatınızda yeni adımlar atabilirsiniz. Çalışma hayatınızda da yeni fırsatlarla karşılaşacaksınız. İkili ilişkilerinizde, ailevi konularda baskıcı ve kıskanç olmamaya dikkat edin.

YÜKSELEN YAY

Hafta başında evinizle daha fazla ilgilenmek durumunda olabilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda ya da özel hayatınızda yeni kararlar alacaksınız. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde manipülasyonlardan uzak durun.

YÜKSELEN OĞLAK

Pazartesi aklınızdaki fikirleri hayata geçirebilecek adımları atabilirsiniz. Aileyle yardımlaşmanın ön planda olacağı bu hafta evinizle de daha çok ilgileneceksiniz. Çocuklarla ilgili hesapta olmayan harcamalar çıkabilir.

YÜKSELEN KOVA

Haftanın ilk günlerinde maddi konularda kararsızlık yaşayabilirsiniz. Kardeşlerinizle, yakın arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz ön planda olacak. Ailevi konularda fevri davranmamaya gayret edin.

YÜKSELEN BALIK

Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bu hafta maddi konularda şanslı olacaksınız. Gizli rekabetlere, saklı kalmış konulara odaklanacaksınız. İsteklerinizle ilgili yeni adımlar atabilirsiniz. 

Hepimize güzel geçecek bir hafta olması dileğimle, sevgiler.