Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

20 Kasım haftasına Ay Kova burcundayken başlıyoruz. Hafta genelinde sosyal hayatımız, toplumsal konular ön planda olacak. Pazartesi 13:45-17:30 arasında yeni bir işe başlamak ya da önemli bir görüşme yapmak yerine mevcut işleri tamamlamayı tercih edebiliriz.

21 Kasım Salı bizi rahatsız eden konuları çözüme kavuşturmak için uygun bir gün. Eril figürlerden destek alabiliriz. Özellikle sabah saatlerinde olaylar daha rahat çözümlenebilir.

22 Kasım Çarşamba Güneş Yay burcuna geçecek. Şimdiden tüm Yayların doğum günleri kutlu olsun. Gün genelinde estetikle ilgili konulardan uzak durmaya dikkat edilmeli. Önemli konuşmalarımızı bugün yapabilir, olumlu etki yaratabiliriz.

Haberin Devamı

23 Kasım Perşembe otorite figürleri ile gerginlik, kendimizi ortaya koymada zorlanma yaşanabilir. Yolunda gitmeyen konularda ısrarcı olmamak önemli. Sağlıkla ilgili de hassasiyetlerin olabileceği bir gün.

24 Kasım Cuma, gün genelinde şaşırtıcı haberler alabilir, sıra dışı konuşmalara şahit olabiliriz. Cuma günü mücadele şeklimizi anlatan Mars, Akrep burcundan Yay burcuna geçecek. 4 Ocak’a kadar girişimlerimizde iyimser ve hevesli olacağız. Fikirlerimizi, inançlarımızı daha kuvvetli savunmak isteyeceğiz. Seyahat etmek, spor yapmak bizi motive edecek. Hukuki konular, inançlar ve mülteciler de gündemde olacak.

25 Kasım Cumartesi eyleme geçmekte zorlanmanın, öfkenin kontrol edilememesi ve gerginliğin fazla olacağı bir gün. Kazalara, ateşli hastalıklara, kas ve kemik problemlerine karşı dikkatli olmakta fayda var. Mümkün olduğunca çatışmalardan uzak kalmaya gayret edilmeli.

26 Kasım Pazar ise ikili ilişkilerde ani başlangıçlar ve bitişler gündemde olabilir. Maddi konularda da riskli kararlar alınmamalı.

20 Kasım haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Eğitimle, yurt dışı ile ilgili konuların daha fazla gündemde olacağı bir dönemdesiniz. Kendinizi iyi hissetmek için aktif olacaksınız. Sizin dışınızda gelişen olaylar sebebiyle yaşayacağınız sıkıntılarda gereksiz mücadelelere girmeyin. Hafta sonu ikili ilişkilerinizde fevri karar almamaya özen gösterin.

Haberin Devamı

YÜKSELEN BOĞA

Finansal konuların, başkalarından gelen desteğin gündemde olacağı bir hafta. Hafta başında bu konularda beklenmedik kişilerden yardım alabilirsiniz. İleri dönük planlarınızı gerçekleştirmek için de engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Hafta sonu sağlığınıza daha çök özen gösterin.

YÜKSELEN İKİZLER

İkili ilişkilerin, ortak yürütülen işlerin önceliğiniz olacağı bir hafta. Hafta başında bu konulardaki olumlu gelişmeleri değerlendirmeye çalışın. İşinizde otorite figürlerinin kısıtlamaları, gerginlikler yaşanabilir. Hafta sonu ise özel hayatınıza dair şaşırtıcı haberler alabilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ

Çalışma hayatınızın ve gündelik akışınızın ön planda olacağı bir hafta. Hafta başında işinizle ilgili sorunları çözümleme fırsatınız olacak. Haftanın ikinci yarısında birlikte çalıştığınız kişilerle gerginlik yaşanabilir. Ailedeki sağlık sorunları ile de ilgilenmeniz gerekebilir.

YÜKSELEN ASLAN

Aşk hayatınızın ve çocuklarla ilgili konuların gündemde olacağı bu haftanın ilk günlerindeki olumlu gelişmeler sizi rahatlatacak. Haftanın ikinci yarısında ise maddi konularda risk almamaya dikkat edin. Özel hayatınızda da bazı engellerle karşılaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

YÜKSELEN BAŞAK

Ailevi konuların, evinizle ilgili gelişmelerin ön planda olacağı bir hafta. Hafta başında bu konularda sizi huzursuz eden durumları çözümleyebilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında ise evle ya da gayrimenkullerle ilgili bir girişimde bulunmamaya dikkat edin. Beklenmedik harcamalar gündeme gelebilir.

YÜKSELEN TERAZİ

Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizin, iletişimle ilgili konuların gündemde olacağı bir hafta. Hafta başında ikili ilişkilerinizdeki kırgınlıkları çözümleme fırsatınızı değerlendirin. Haftanın ikinci yarısında söylemek istediklerinizin engellendiğini hissedebilirsiniz. Israrcı olmayın. Bel, böbrek bölgenizdeki hassasiyetlerde de artış olabilir.

YÜKSELEN AKREP

Maddi konulara ve kazançlarınıza odaklanacağını bir hafta olacak. İşinizle ilgili devam eden sorunlara çözüm bulabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında özel hayatınızda ya da çocuklarınızla ilgili durumlarda hesapta olmayan harcamalar gündeme gelebilir. Gizli kalmış konuları öğrenebilirsiniz.

YÜKSELEN YAY

Kendinizi daha fazla ortaya koyacağınız bir döneme başlıyorsunuz. Bu hafta bireysel kararlarınız ve sağlığınız gündeminizde olacak. Hafta başında isteklerinizi gerçekleştirmek konusunda şanslısınız. Haftanın ikinci yarısında ise evinizle, gayrimenkullerle ilgili sorunlarla uğraşmanız gerekebilir.

YÜKSELEN OĞLAK

Geri planda kalmayı tercih edeceğiniz bir hafta. Kendi kendinizle kalmak, yarım kalmış konuları tamamlamak önceliğiniz olacak. Haftanın ikinci yarısında yakın çevrenizle olan iletişimde zorlanabilirsiniz. İşinizle ilgili de geçmiş sorunlu konular gündeme gelebilir.

YÜKSELEN KOVA

Sosyal hayatın aktifleştiği, gruplar içinde yer alınacak bir hafta. Geçmiş küslükler çözümlenebilir. Haftanın ikinci yarısında ise arkadaşlarla maddi konularda gerginlikler, fikir ayrılıkları söz konusu. Uzak akrabalardan da beklenmedik haberler alınabilir.

YÜKSELEN BALIK

İş hayatının ön planda olacağı bu haftanın ilk günlerinde daha önce alamadığınız ödemeleri alabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında iş yerinde üstlenile sorumluluklar sizi yorabilir. Trafikte ve gergin konuşmaların geçtiği ortamlarda dikkatli olmakta fayda var.

Hepimize güzel bir hafta olması dileğimle sevgiler,

Aslıhan Doktoroğlu

www.astrolojihan.com

Facebook / Instagram / Twitter                   @astrolojihan