Oynatma Listesi
HABERLER

Bahçelievler’de ağaç kaldırımda yürüyenlerin üzerine böyle devrildi

İstanbul Bahçelievler’de kaldırımda yürüyen vatandaşların üzerine ağaç devrilmesi sonucu bir kişi yaralanırken iki kişi ise son anda ağacın altında kalmaktan kurtuldu. Yaşanan akıl almaz olay ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, Bahçelievler’de dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul’da dün etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle yolda bulunan bir ağaç büyük bir gürültüyle yoldan geçmekte olan insanların üzerine devrildi. Devrilen ağacın altında bir kadın kalırken yanında bulunan arkadaşının üzerinde ağacın dalları düştü.


Rüzgar nedeniyle devrilen ağacın altında kalan kadınların arkasındaki iki kişi durumu fark ederek son anda kurtuldu. Talihsiz kadının arkadaşı hemen arkadaşının yardımına koşarken çevrede bulunan esnaf ve vatandaşlarda hemen yardıma koştu.


Yaşanan talihsizi olayı gören vatandaşlar durumu hemen itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevreden vatandaşları uzaklaştırarak güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri ise yaralı kadına müdahalede bulundu. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralı kadın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER