Kültür Sanat “Selvi’nin ayakkabı diyarı”

“Selvi’nin ayakkabı diyarı”

18.01.2013 - 10:56 | Son Güncellenme:

Son zamanlarda gelinler, beyaz ayakkabılar yerine içlerindeki çocuğu yansıtan, neşeli çizimlere sahip, renkli ayakkabıları tercih ediyorlar.

“Selvi’nin ayakkabı diyarı”

Sevda Serbest

Haberin Devamı

Hayatlarının bu özel gününde tarzlarını yansıtmak isteyenler, günlük yaşamında da renklerden, çılgın tasarımlardan hoşlananlar için yeni bir ayakkabı diyarı keşfettik; Selwy Tasarım. “Selvi’nin ayakkabı diyarı”nda çok hoş vakit geçirebilir ve her ayakkabı sever kadın gibi Selwy Tasarım’ın bağımlısı olabilirsiniz.

Yaşamınızın en güzel anlarına tanık olacak olan bu şirin ayakkabıları tasarlayan Selvi Çimen, henüz 26 yaşında neşe dolu bir girişimci. Henüz çok yeni bir oluşum olan Selwy Tasarım’da, ayakkabıların ortaklığı ile renkli kişiliğini, değişken ruh hallerini ve keşiflerini yansıtmaya çalışmış. Kocaeli Üniversitesi Peyzaj bölümü mezunu olan Çimen, bir yıllık tasarım eğitiminin ardından hobi amaçlı başladığı ayakkabı tasarımlarına şimdilerde, mutlu gelinler ve günlük yaşamında yaratıcı ayakkabılar giymeyi sevenler için devam ediyor. Ayakkabıyı tasarlayan ve giyenin karşılıklı hayal güçleri, beğenileri ve yaratıcılıklarıyla oluşan ayakkabılar, giyenin ruhunu taşıyor ve sıcacık anların da bir numaralı tanığı oluyor.

Haberin Devamı

“Selvi’nin ayakkabı diyarı”

Selwy Tasarım’ın genç yaratıcısı Selvi Çimen “Her birini tasarlarken heyecanlandığım ve bittikten sonra dakikalarca hayranlıkla izlediğim ayakkabılar tasarlamak bana büyük mutluluk veriyor” diyor. Özel günleriniz yahut günlük kullanımınız için sıra dışı ve eğlenceli ayakkabılarsa arzuladığınız, bu adreslere bence bir göz atın.

Selwy Tasarım'a www.selvicimen.com adresinden ulaşabilirsiniz.
facebook : www.facebook.com/selwytasarim
instagram : selvicimen