Gündem Kayseri'den İstanbul'a yürüyordu! Ünlü fenomenden acı haber geldi

Kayseri'den İstanbul'a yürüyordu! Ünlü fenomenden acı haber geldi

29.04.2024 - 13:40 | Son Güncellenme:

8 gün önce Kayseri’den İstanbul'a yürüyerek giderken Aksaray'da kara yolunda canlı yayın yaptığı sırada kamyonun çarptığı Neşet Turan (36), hayatını kaybetti.

Kayseri'den İstanbul'a yürümek isteyen Neşet Turan, 8 gün önce 2 arkadaşı ile yola çıktı. 2 arkadaşı ile güzergah boyunca ilerleyen Turan, dün saat 20.30 sıralarında Aksaray-Ankara kara yolu Sapmaz köyü yakınlarında sosyal medyadan canlı yayın açtı.

Haberin Devamı

Bir yandan yürüyüp, bir yandan da yayın yapan Turan'a, kamyon çarptı. Kamyon şoförü kaçarken, yaralanan Turan kaldırıldığı Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Olay ile ilgili soruşturma başlatılırken, kaçan şoför jandarma tarafından aranıyor. Öte yandan cenazenin işlemler sonrası memleketi Kayseri'ye götürüleceği öğrenildi.

8 GÜN ÖNCE YOLA ÇIKTI

Sosyal medyada 'enerji içeceği' videolarıyla meşhur olan Neşet Turan Kayseri’de yaşıyordu. 36 yaşındaki Neşet Turan, farkındalık oluşturmak ve CZN Burak ile görüşmek için arkadaşıyla birlikte İstanbul’a 8 gün önce yürüyerek yola çıktı.

 

Kayseriden İstanbula yürüyordu Ünlü fenomenden acı haber geldi

SÜRÜCÜ YAKALANDI

Turan’a, çarpıp ölümüne neden olan aracın kamyonet olduğu belirlendi. Sapmaz köyünde oturan sürücü Bayram Çelebi (71) jandarma tarafından evinde gözaltına alındı. Çelebi'nin ilk ifadesinde bir kişiye çarptığını fark etmediğini belirterek, “Sadece bir ses geldi. Herhangi bir şey görmeyince de yoluma devam ettim. Fark etseydim, durup bakardım. Evime gidip uyudum'' dedi. Çelebi, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı

Kayseriden İstanbula yürüyordu Ünlü fenomenden acı haber geldi

'YÜRÜYEN ADAMLAR'

Kazada yaşamını yitiren Turan'ın ise beraberindeki 2 arkadaşıyla 'Yürüyen adamlar' adı altında sosyal medyada fenomen oldukları ve gezmek için İstanbul'a gitmeye çalıştıkları öğrenildi. Turan'ın cenazesi yapılan otopsinin ardından memleketi Kayseri'ye gönderildi.