Gündem Düğün midibüsü kaza yaptı: 2 ölü, 16 yaralı

Düğün midibüsü kaza yaptı: 2 ölü, 16 yaralı

15.10.2008 - 11:00 | Son Güncellenme:

.

Düğün midibüsü kaza yaptı: 2 ölü, 16 yaralı

MANİSA'nın Güzelköy girişinde, düğüne katılanları taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 16 kişi yaralandı. Gelin ve damat, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Haberin Devamı


Bursa'daki Yeşil Yayla'da yapılan düğünden sonra gelin, damat ve yakınlarını, İzmir'in Menemen İlçesi Koyundere Beldesi'ne götürmek üzere yola çıkan 26 yaşındaki Kaya Keskin yönetimindeki 35 AL 3020 plakalı midibüs, Manisa’nın Güzelköy girişinde kontrolden çıkarak çift şeritli yolun orta refüjüne çarpıp devrildikten sonra sürüklenerek akaryakıt istasyonunun reklam panosuna çarparak durabildi. Kazada Leyla Ağrap ve Azize Şahin öldü.
Bursa’daki yakınları için düğünleri yapılan ve bugün Menemen Koyundere beldesinde ikinci düğünleri yapılacak olan damat 25 yaşındaki İlhan Bedel ile gelin 21 yaşındaki Firuze Dursun Bedel hafif yaralandı. Ensar Bedel, Aslı Bedel, Bahtiyar İlyas, Rüstem Dursun, Ayşe Rüstemoğlu, Gülsenem Bedel, Firuze Ahmedov, Ramiz Dursunoğlu, Gül İlyas, Şakir Seyfettinoğlu, 1.5 yaşıdaki Nazir Dursunoğlu, 3 yaşındaki Ramazan Agrop, Ersin Agrop, Salime Kirman ve şoför Kaya Keskin hafif yaralı olarak Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Araçta bulunan Kemal Bedel ve Sabit Bedel, kazayı yara almadan atlattı. Kemal Bedel şoförün uyuduğunu öne sürerken, şoför Kaya Keskin'in alkolsüz olduğu belirlendi.