Gündem 21 günlük ‘Cehennem gibi’ işkenceyi anlattı! Sevgilisini vururken yastıkla önlem almış

21 günlük ‘Cehennem gibi’ işkenceyi anlattı! Sevgilisini vururken yastıkla önlem almış

19.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sevgilisi tarafından silahla vurulup yaralıyken 21 gün boyunca cinsel saldırıya uğrayan F.O., önce ölü taklidi yaptığını belirterek “Sonra anladı nefes aldığımı. Kabus başladı. Cehennemi yaşadım” dedi.

21 günlük ‘Cehennem gibi’ işkenceyi anlattı Sevgilisini vururken yastıkla önlem almış

Bursa’da sevgilisi ile ilişkisi olduğunu iddia ettiği Recep Özaslan’ı (47) üç kurşunla öldüren İlyas Sarıkaya’nın (49), yaralı haldeyken 21 gün boyunca cinsel saldırıda bulunduğu sevgilisi F.O.’yu (43), silah sesi duyulmasın diye üzerine yastık koyarak vurduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Osmangazi’de 22 Haziran’da yaşanan olaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Olay yeri incelemesinde Sarıkaya’nın F.O’yu silah sesi duyulmasın diye üzerine yastık bastırarak vurduğu tespit edildi. Yaralı haldeyken 21 gün boyunca cinsel saldırıya uğrayan F.O. (43), o günleri “Cehennemi yaşadım” diyerek anlattı.

21 günlük ‘Cehennem gibi’ işkenceyi anlattı Sevgilisini vururken yastıkla önlem almış

Sarıkaya iki kez ağırlaştırılmış müebbet ve 50 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanıyor.

‘KENDİMİ TEDAVİ ETTİM’

F.O. “Benimle bayağı kedinin fareyle oynadığı gibi oynadı. Bir saat sürdü beni vurması, sekiz mermi sıktı. Biri çıktı vücudumdan, birini hastanede aldılar. Altı mermi hala vücudumda” dedi. “8 taneden sonra ben ölü taklidi yaptım” diyen F.O. “Sonra anladı nefes aldığımı. Kabus başladı” ifadelerini kullandı. Özaslan’ın cesedi ile aynı yerde yaşadığını anlatan F.O., “21 gün, işkence etti, tecavüz etti. 21 gün sonra uyuşturucudan sızınca anneme mesaj atabildim, telefonunu çalıp. Ben gençlik dönemlerimde ilaç firmalarında mümessillik yaptığım için, annesi vardı evde Alzheimer hastası. Eczaneye ve bakkala kadar gidebiliyordu. Annesine eline yazdım gereken ilaçları, kendi kendimi tedavi ettim orada” dedi.