Ekonomi İngiltere’de 7’nci siteyi kuracak

İngiltere’de 7’nci siteyi kuracak

28.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Yurt içinde ve yurt dışında birçok projeye imza atan, Ant Yapı, İngiltere’nin prestijli bölgesi Folkestone’da yeni bir projeyi hayata geçirdiğini duyurdu.

İngiltere’de 7’nci siteyi kuracak

1902 yılında inşa edilen ve Edward dönemine ait olan ve içinde tiyatro, sinema, bowling, bilardo salonu, gece kulübü bulunan Leas Pavilion binasının yenilenmesini ve bunun yanında 9 katlı 91 adet deniz manzaralı lüks dairenin hayata geçirilmesini içeren projenin 2024 yılında tamamlanması planlanıyor. Leas Pavilion projesi 40 milyon pound kontrat bedeli ile hayata geçirilecek.

Haberin Devamı

Geleneksel İngiliz mimarisine sadık kalınarak modern mimariyle harmanlanarak yapılacak değişikliklerle yenilenecek olan Leas Pavilion’un hem renovasyon işlerini hem de rezidans inşaatını Ant Yapı üstleniyor. 

İngiliz mimarisi

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, “Rusya, İngiltere ve ABD’de çok önemli projelerde Ant Yapı imzası var. İngiltere’de 13 Eaton Place, 20-22 Eaton Place, Apex House, Belgravia Gate, Harcourt House projelerini hayata geçirdik. Park Modern’in kaba inşaatını bitirdik. İngiltere’de 7’nci projemiz olan Leas Pavalion’a başladık. Geleneksel İngiliz mimarisinin bu güzel örneğini, yenilemenin yanı sıra Leas Pavilion’un sağ ve solundaki rezidans binasıyla farklı boyuta taşıyoruz. Yeni projemiz 40 milyon pound kontrat bedeli ile hayata geçiyor” dedi.