Ege Gülsima için koşacak

Gülsima için koşacak

19.05.2024 - 00:05 | Son Güncellenme:

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, bugün düzenlenecek Bağımsızlık Koşusu’nda SMA hastası Gülsima bebeğin valilik onaylı kampanyasına destek için koşacak.

Gülsima için koşacak

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Karabağlar Belediyesi tarafından özel etkinliklerle kutlanacak. Bu kapsamda 8.’si düzenlenen “Bağımsızlık Koşusu”, bugün saat 16.00’da Üçkuyular Fahrettin Altay Metro çıkışından başlayacak. Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Karabağlar’da yaşayan SMA Hastası Gülsima bebeğin valilik onaylı kampanyasına destek için İnönü Caddesi güzergahından 100. Yıl Uğur Mumcu Parkı’na dek sürecek 4.5 kilometrelik koşuya katılacak.

Haberin Devamı

Çeşitli etkinliklerin de yer alacağı kutlama için Başkan Kınay, tüm İzmirlileri coşkuya ortak olmaya çağırarak, “Her türlü zorluğa karşın 105 yıl önce Samsun’a çıkarak bu onurlu mücadeleyi başlatan ve bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk adımlarını atan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve şehitlerini bir kez daha özlemle anacağız. Yarınlara umutla bakan Cumhuriyet bireyleri olarak, 19 Mayıs coşkusunu Karabağlar’da doruğa çıkaracağız” diye konuştu.