Ege 23 Nisan coşkuyla kutlanacak

23 Nisan coşkuyla kutlanacak

21.04.2024 - 00:20 | Son Güncellenme:

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm Türkiye’de olduğu gibi İzmir’de de coşkuyla kutlanacak.

23 Nisan coşkuyla kutlanacak

İzmir Valiliği koordinesinde hazırlanan kutlama programı kapsamında ilgili kurum ve kuruluşlar ile çok sayıda vatandaş, Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunumu başta olmak üzere öğrenciler tarafından sergilenecek çeşitli gösteriler için bir araya gelecek .  

Haberin Devamı

7’den 70’e davet ediyorum 

Tüm İzmirlileri kutlama programına katılmaya davet eden İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl da büyük coşkuyla ve heyecanla kutlayacağız. İzmirli hemşehrilerimizin millî bayram hassasiyetinin her zaman en üst seviyede olduğunu biliyoruz. Bu anlamda tüm İzmirli hemşehrilerimizi, evlerini ve iş yerlerini şanlı bayrağımızla süslemeye, 23 Nisan Salı sabahı da ellerimizde Türk bayrağı, gönlümüzde vatan sevgisi ile 7’den 70’e hep birlikte Cumhuriyet Meydanı’mızı doldurmaya davet ediyorum” dedi. 

Bayram heyecanı erken başladı

Zeytinlik Semt Merkezi ile Mersinli Semt Merkezi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı minik kursiyerlerin gösterileriyle coşku içinde kutlandı. Açılış konuşmasını yapan Başkan Mutlu, miniklerin bayramını kutlayarak, “23 Nisan kutlaması için dünya güzeli çocuklarımızın gösterisini izlemeye geldik. Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” dedi.