Dünya Gelin erkek çıktı, damat yıkıldı! Düğün iptal, hastaneye koştular

Gelin erkek çıktı, damat yıkıldı! Düğün iptal, hastaneye koştular

07.05.2024 - 10:57 | Son Güncellenme:

Çin devlet medyası ülkede evlilik hazırlığı yapan bir çiftin düğününün neden iptal edildiğini manşete taşıdı, olayın detayları uluslararası basında ses getirdi.

Gelin erkek çıktı, damat yıkıldı Düğün iptal, hastaneye koştular

Geçtiğimiz gün, Çin'in Jiangsu eyaletinde bir gelin düğünün ortasında soyundu. Yerel basına yansıyan haberlerde sahnedeki tören sırasında damadın annesi, oğlunun iyiliğini ve güzelliğini anlatarak onu övmeye başladı. Oğlunun 'olağanüstü yeteneklere sahip olduğunu' söyleyerek, çeyiz bile ödemeden evleniyor oluşunu gururla belirtti. Bu sözleri, herkesin içinde dinleyen gelin ve ailesi ise son derece kırıldı. Gelin, kayınvalidesinin çeyizle ilgili sözlerini hem kendisi hem de ailesi için aşağılayıcı olarak nitelendirdi. Daha sonra gelinliğini çıkararak sahneden inen gelin dünyada ses getirdi.

Haberin Devamı

Gelin erkek çıktı, damat yıkıldı Düğün iptal, hastaneye koştular

BİR GARİP OLAY DAHA

Çin medyasında bugün gündem olan bir başka haberde ise evlilik hazırlığında olan bir kadının biyolojik olarak erkek çıktığı yazıldı. Devlet medyasının haberleştirdiği gelişmede, evlilik için sağlık raporu sırasında ortaya çıkan gerçeğin düğünü iptal ettirdiği hatırlatıldı.

Gelin erkek çıktı, damat yıkıldı Düğün iptal, hastaneye koştular

50 BİNDE BİR

50 binde bir olarak görülen bir hastalık olduğu ortaya çıkan olayda, genç kadının kanser riski taşıdığı da belirtildi. Vücudunda fazlalık olarak bulunan erkeklik organını ameliyatla aldıran kadının bir süre hormon tedavisi alacağı belirtildi. Resmi medya ayrıca bu tür mutasyonların erken teşhis ve kısa süreli bir operasyonla tedavi edildiğini bildirdi.