Dünya Evinin dört bir yanından gizli kameralar çıktı! Kıskançlık krizleri ele verdi

Evinin dört bir yanından gizli kameralar çıktı! Kıskançlık krizleri ele verdi

24.04.2024 - 13:13 | Son Güncellenme:

Eski sevgilisinin kendisi hakkındaki mahrem detayları öğrenmesi genç kadının bunun nasıl mümkün olduğuna dair kuşkulanmasına yol açtı. Günden güne büyüyen şüpheleri, evdeki arama ve tüyler ürperten keşif takip etti.

Evinin dört bir yanından gizli kameralar çıktı Kıskançlık krizleri ele verdi

Genç kadın odasına yerleştirilen gizli kameraları bulduktan sonra sosyal medyada başına gelenleri anlatarak bir uyarı mesajı yayınladı. Paylaşımında, "Umarım benim yaşadıklarım son vaka olur. Kimse böyle bir şey yaşamak zorunda kalmamalı" dedi.

Haberin Devamı

Tayland'ın Khon Kaen eyaletinde kayıtlara geçen olayda, yerel muhabirler yaptığı sosyal medya paylaşımı sonrası adı gizli tutulan genç kadınla iletişim kurdu. Genç kadın verdiği demeçte, yaşadığı korku dolu süreci anlattı. Buna göre, geçtğimiz Mart ayında sevgilisinden ayrıldığını ancak ikilinin başlangıçta arkadaş kalmaya karar verdiğini ve iletişimlerini sürdürdüklerini anlattı.

MAZERET UYDURUP ZAMAN KAZANDI

Genç kadının eski erkek arkadaşında evinin anahtarları da bulunuyordu. Anahtarları eski sevgilisinden geri istediğini vurgulayan genç kadın ancak eski erkek arkadaşının bu talep karşısında çeşitli mazeretlerle kendisini oyalayarak zaman kazandığını da ekledi.

Ayrıca eski sevgilisini ilişkileri bittikten sonra kendisine yönelik 'kıskançlık krizleri' yaşadığını da kaydetti. Eski sevgilisi, kadının kimlerle konuştuğu ve neler yaptığı gibi mahrem detaylardan tüyler ürpertici şekilde haberdardı.

Haberin Devamı

Evinin dört bir yanından gizli kameralar çıktı Kıskançlık krizleri ele verdi

ZAMAN GEÇTİKÇE ŞÜPHELERİ ARTTI

Zaman geçtikçe genç kadın eski erkek arkadaşının bunları nasıl biliyor olduğundan giderek daha fazla kuşkulanmaya başladı. Şüpheleri arttıkça odasında bir arama yapmaya karar verdi ve böylece korkunç keşfi yaparak evindeki gizli kameraları buldu. Kameralardan biri karton bir kutuya gizlenmişti, bir diğeri ise kozmetik ürünlerinin arasından çıktı.

Bulduğu kameraları alıp derhal yerel güvenlik güçlerini şikayette bulundu. Polis tarafından sorgulanan adam, suçunu itiraf etti ancak kendisini akılalmaz şekilde, 'yalnızca sesleri kaydetmek istemiştim' diyerek savunmaya çalıştı. Güvenlik güçleri adam hakkında hızla soruşturma başlattı.